FESTIVAL LOOK PÅ BUDSJETT

Kjærlighet er så fint og det er på en måte alt liksom. Gleder meg til å finne kjærligheten jeg, men for øyeblikket har jeg nok bare kjærlighet å dele med dere, pluss litt geniale tips nå som det er festival måneden. Jeg elsker festivaler og hvertfall festival klær, de er så chille, kule og festivaler har på en måte blitt den nye runway`n hvor trendene oppstår. En trend som aldri går av motebildet er vintage t-skjortene med old school band.

De orginale t-skjortene kan du finne billige på vintage markeder, eller du kan ta turen innom H&M hvor de selger denne til 149 kroner nå.

Nå skal jeg ut å feire kjærligheten på pridepark, vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *