SUNN MIDDAG PÅ BUDSJETT

Gla morgen dere.

I dag tenkte jeg vi skulle kjøre på med en aldri så liten middag på budsjett igjen som både er sånn og smaker himmelsk. Det er mange som spør meg om sauser til mat, og personlig så elsker jeg brun saus. Brun saus er faktisk defenisjonen på hjemmelaget mat fra bestemor og mamma.

Men når man flytter hjemmefra og er singel er det ikke ofte man lager potetmiddag med brun saus lenger, da går det for det meste i kylling/kjøtt med brokkoli og egenlaget tomatsaus.

Jeg elsker sunne matvarer og helt vil jeg ha mat som er 100% naturlig, og jeg kunne helt sikkert laget min egen Dolmino saus av tomater og masse hvitløk, men orginalen funker også. Spesielt når jeg så denne som inneholder intens hvitøk.

Dette er alt du trenger til to personer:

En halv boks med Dolmino √ En brokoli.  En pakke med 400gram kylling.  En avocado.

Totaltpris: 90 kroner.

Slik gjør du:

Først steker du kyllingen og deretter brokkolien. På slutten steker du alt dette sammen og tilsetter en halv boks med Dolmino saus. Legg alt i en skål på slutter og tilsett en fin hakket avocado.

Tips: Strø gjerne over litt nøtter på slutter som peanøtter. Her får du masse protein og bra fett og gir middagen en deilig uplift.  

Istedet for brød til tilbehør velger jeg lompe av spelt.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kristian

    Setter pris på disse innleggene Espen! Kunne du ha lagt ut litt mer slikt og tips til hva man bør innta før og etter trening. Nettopp begynt å trene igjen og har fått litt kjærestekropp kan man si Hører masse om protein og karbohydrater osv. Hva passer til når? For vektreduksjon i første omgang. Digger bloggen btw! ❤️