HER FØLER JEG MEG HJEMME

God søndag dere.

Uansett om jeg elsker å bo i storbyen så er det ingen plasser jeg føler meg mer tilfreds enn hjemme i Vennesla og skogen. Det å ta på seg joggisene og bare kaste seg mot steinsfossen for å løpe og bade, musikk på ørene og solen i ansiktet. Det blir ikke bedre enn dette. Jeg kaller det for gratis luksus. Menneskene du møter på veien hilser og er super positive. Det er ikke noe man opplever daglig i storbyen hvor stressfaktoren kunne vunnet en Oscar for best galskap til tider.

Hadde jeg hatt råd ville jeg kjøpt meg en liten hytte i skogen, og reist hit så ofte jeg bare kunne, mens jeg sparer opp pengegrisen er det bare å nyte tiden jeg har hjemme på besøk.

STEINSFOSSEN:

Gå en spennende tur langs elva, gjennom tunneler og over bruer – i en ca. 4 kilometer lang tømmerrenne finner dere også en vakker natur og fosser dere kan bade i. Dette er den ultimate sømdagsturen med venner, familie eller kjæreste.

Stopp ved balkongen og ta en matbit, nyt utsikten og kjenn at du bare lever i det øyeblikket.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *