KJÆRE SANDRA LYNG, HVA ER DET DU DRIKKER?

Glad fredag fra godbygda.

I dag har vi sol og sommerstemning herfra til kardemommeby som faktisk bare ligger 15 minutter unna. Det er så deilig å sette seg på balkongen med kaffen og høre sørlandsdialekten fly forbi. Stemning altsår! Og som dere ser så har jeg kledd meg opp i ekte bygdestil, for ja, sex selger!

Stylist – MAMMA

Men utenom sørlandet og topp stemningen, må jeg nok en gang skryte Sandra Lyng opp i skyene igjen, eller Sandy Lhh som jeg kaller henne bak ryggen hennes.

Jeg vet ikke helt hva hun drikker hver sommer, men det som kommer ut av kjeften hennes er så dansbart og selgbart at jeg blir så glad på hennes veier. Og kroppen min takker deg også Sandy Lhh. Takket være deg så få den litt ekstra energi på ørene når jeg trener, og gjennom de spanske rytmene får jeg også viftet litt på hoftene på byen noe som gjør at både menn og kvinner vil danse med meg, og vi vet alle hva som skjer når sangen stopper. Mye vil ha mer. I am now a papa, neida….

Takk for nok en deilig sexy sang darling. Sandra sin nye sang heter Bungalow, og dere finner den her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *