HER KAN DU TRENE GRATIS HELE SOMMEREN!

God morgen dere.

Endelig er det kommet en plass hvor vi kan trene gratis, og hadde det ikke vært for at jeg digger å trene på treningsenteret ville jeg sagt opp hele abonnementet og heller trent her hver eneste dag. Alt handler om motivasjon og pushe deg selv. Det hjelper også med god musikk på ørene.

Du vet når du skal trene og du begynner å tenke, nei, nå gir jeg meg det har tross alt gått tre minutter, eller i dag orker jeg ikke å trene. Alt dette er bare en tanke, og er en tanke ekte? Svaret er NEI. Problemet vi mennesker har er når vi begynner å ta tankene på alvor.

Eller så har du de dagene når du våkner opp og begynner dagen med å tenke – I dag blir en dårlig dag. Da har du allerede laget deg en fantasti om at dagen i dag ikke blir bra, men det er jo bare en tanke. Dagen har jo ikke begynt enda og du er ikke synsk. Slutt å bygg opp dagene dine med tanker og heller kjenn på at du er i øyeblikket.

 Tanker er bare tanker

Klokken 21:00 i går tok jeg trappene på st.haugen. Det er 100 trapper opp, og jeg valgte å løpe disse 10 ganger. Totalt 1000 trapper opp og ned. Du trenger ikke løpe de, du kan også gå om du føler for det. ALt handler om at jobben skal gjennomføres.

Litt lenger oppe finner dere St.hanshaugen parken og her er tufteparken. Her kan dere trene styrke etter bein og trappetreningen. Er du en som gjerne vil gi mer så tar du et par runder med løping etter du har besøkt tufteparken.

Gå inn på Tufteparken.no og se om du har en park i nærheten.

Jeg elsker de gode øyeblikkene i livet og den plassen jeg er på mitt lykkeligste er når jeg trener og bare kjenner at kroppen lever. Da kommer lykkefølelsen strømmer gjennom meg og alt føles ekte og fint. Det øyeblikket er vakkert og hvertfall når jeg har dette om utsikt etter en god kveldsøkt. Alt jeg mangler nå er en ved siden av meg ♥

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kristine

  Hvor finner jeg disse fantastiske grusomme trappene? Hvilken side av st.hanshaugenparken?
  Du inspirerer Espen!

  1. Espen Hilton

   HA HA

   Fantastiske grusomme trappene <3

   De ligger på nedsiden, om du vet hvor det lille kjøpesenteret er hvor Rema 1000 ligger? Her er trappene. Når du kommer opp trappene er det 100 menter å gå til Tufteparken 😀

   Du finner det.

   1. Kristine

    Takk for raskt svar 😀 Da løper jeg ut og ødelegger beina mine litt!