JEG MÅ KLYPE MEG I ARMEN NÅ!

  Yo folkens.

Jeg dro på butikken i stad og det slo meg at det faktisk er åtte måneder siden jeg sluttet å røyke, hvor rått er ikke det? Jeg må klype meg litt i armen for dette er så forbanna bra jobbet. Ja, jeg er RÅ!  20 år med sigaretter hvor jeg røykte opp mot 20 om dagen, til en dag hvor jeg bestemmer meg og og kaster de søppla for godt. Så i stedet for å kjederøyke drar jeg heller ut å trener opp til to -tre ganger om dagen. #livet

Kondisjonen min er på topp, slimet i halsen er borte, og maten smaker dobbel så godt  og det er ganske rart hvor god en speltlompe kan smake altsår ha ha.

Jeg har også forandret hele kroppen etter jeg sluttet å røyke, hvem hadde trodd det? Ikke jeg!  Kroppen min er ikke lenger et askebeger, det er mer et lekebeger, neida!

Vi ses på instagram & Snapchat @espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *