PROMODAG MED BLOGGERNE!

Hæææia dere.

Da var jeg kommet hjem etter en lang og trivelig promodag på TV2 huset.

Herregud jeg har savnet å være en del av TV2 familien ass. Sist promo jeg spilte inn her var sammen med Caroline, da spilte vi inn promo for DetNye jenta, goodtimes, men denne gangen er det altsår Bloggerene sesong 7.

Året har gått så sykt fort, tenk at vi begynte med innspilling i januar, og nå er vi nesten ferdig for denne sesongen. Neste stopp er Vennesla, det er gøy for en liten sørlandspatriot. Var det noen som sa Radio Loland, Radio bingoen? Yes!

Jeg tror dette blir en knall sesong, hvertfall med tanke på at jeg ikke husker hva jeg har delt og snakket om. Good job Espen! Uansett mitt dårlige memory card, så er jeg hvertfall super gira og stolt for at jeg er en del av Bloggerne. Og jeg som trodde eg ikke kunne lære mer om meg selv, så feil kan man ta.

Disse jentene altsår. Damer med sterke personligheter og meninger er noe av de beste jeg vet.

FOTO: Vegard B. Normann

Skriv en kommentar