Restaurant tips oslo

Jeg tenkte kanskje jeg kunne tipse dere litt om gode resturanter i Oslo som MÅ testes ut. De fleste som kommer til Oslo holder seg for det meste i Karl Johan, men om man leter litt ekstra finner man noen pærler som er verd opplevelsen og turen.

Søndagens første resturanter tips er:

FYR bistronomi & bar som åpnet på fredag så i går dro Lene og jeg for å sjekke hva denne hadde å by på. Den ligger ved Underhaugsveien 28. Er du kjent så vet du at det er i underetasjen ved Acne butikken på majorstua. Lokale er super fresh, toalettene er dekket i sort marmor og maten smaker himmelsk og servers av et kanon hyggelige mennesker. Maten kommer også veldig fort og det ser super delikat ut. Det er en opplevelse bare å se maten komme på bordet.

Pakke pris er fra 550, stor pakke 650 kroner.

Hjemmelaget chips, egen produsert vin og dipp så god at du MÅ ha påfyll.

Book et bord, ta med kjæresten eller kompisgjengen på en super opplevelse så fort dere har mulighet.

Vi ses på snapchat og instagram @espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *