JEG HAR OMBESTEMT MEG!

Glad lørdag dere.

Mitt nyttårsforsett for 2017 var å si JA til alt som kom min vei. Jeg ville at dette skulle være året hvor jeg presset mine egene grenser og bare la ting skje uten at jeg må ha kontrollen på alt og alle som jeg føler jeg har hatt i noen år nå.

De siste seks måndene har vært så utrolig bra og jeg kjenner at jeg har forandret meg på en veldig posetiv måte. Derfor har jeg bestemt meg for å ikke la JA året bare bli et år, det blir et Ja liv. Jeg gidder ikke ha mer kontroll. Jeg elsker denne frihetsfølelsen. Hadde dette vært for seks månede siden hadde jeg i dag på grunn av regnet laget middag hjemme. Etterpå hadde jeg lagt meg på sofaen for å se en film og sovnet i 23:30 tiden og stått opp tidlig for å komme meg på trening. Ikke at det er noe galt, men jeg er ung, singel og det er lørdag. Lev litt a!

Tenk at været hadde kontroll i den tiden, ja det kan høres dumt ut for noen, men for meg ble dette en ting. I dag skal jeg på date med Lene, vi skal ut å spise middag, etterpå er planen åpen for alt og ingenting. Livet ass. Livet er digg.

Kanskje blondes have more fun?

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. hadde du vært hetro så hadde du og lene vært DET parret! Hahaha kanskje nesten for mye energi Digger dere<3

  2. Katinka

    Digger deg, du er flott uansett, men du er aller finest mørkhåret 🙂 Klemz