Første sommerfesten 2017

Hei dere og glad fredag fra en ganske så redusert Espen.

I går hadde Vixen sin årlige sommerfest, og jeg er ikke helt glad i slike fester lenger, tro det eller ei, men i går var det virkelig en bra fest. Det slo meg litt da jeg sto der på den rosaløperen med gjengens allianse. Fader så moro vi hadde det, kanskje det var en sammensetning av loctaion, solstrålen og menneskene som gjorde dusen, ikke vet jeg. Men nå gleder jeg meg til neste fest hvertfall. Tusen takk for inviten Vixen.

I kveld får jeg besök så da må jeg begynne å vaske huset litt, men om litt kommer det en super deilig syltetøy oppskrift uten tilsatt sukker. Asså, den er så godt at jeg spiste opp alt på en gang, syltetøy kick.

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *