TV-SERIE TIPS!

Gla mandag dere, er dere klare for litt tv-serie tips!

Når en tornado transporterer Dorothy Gale fra Lucas til det fjerne landet Oz, setter hennes ankomst en profeti om en katastrofal begivenhet kjent som The Beast Forever. Dette treffer frykt for landets allmektige hersker. På jakt etter å møte trollmannen i Emerald City, møter Dorothy hekser, en hukommelsessoldat, en skjermet liten gutt og mange flere mystiske vesener som til slutt vil forme fremtiden for Oz og Dorothys sted i den.

Denne serien er så forbaska bra, og om du elsker eventyrlige serier er dette virkelig en perfekt serie å slå på om du har en «blåmandag»

Jeg gir denne serien terningkast FEM. Thats right, så bra er det faktisk. Jeg fant serien HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei 🙂
  Nå er jeg veldig dårlig på teknologi/internett generelt, men jeg får ikke til å starte å se på siden du la ut?
  Trenger man et spesielt program for å se det, funker det ikke på MacBook Air?

  Btw, du er råkul!

  1. Espen Hilton

   Heiiiia 😀

   Den funker hos meg på mac min. Kommer opp litt reklame, men de legger jeg bare ned. Du skal få to episoder gratis her, men etter det må du betale. Det vil si at du har to episoder hver enest dag gratis.

   Tusen takk for det <3

   For håpe det funker for deg 😀