JEG SAVNER DEG

Sommeren er virkelig kommet for fult til Oslo og nå kjenner jeg bare mer og mer hvor mye jeg savner deg. Jeg savner dialekten din og følelsen av å bare være der nå, være i bygda mi. Jeg kunne nok ikke tenk meg å flytte hjem, men kjære fineste sørlandet, jeg gleder meg til å leke med deg igjen denne sommeren, jeg skal på både Hunsfest i Vennesla og Palmesus i Kristiansand. Lenge lever festivalsommeren 2017.

Denne sommeren skal, og da mener jeg SKAL gå ned i minneboken som den beste jeg noen gang har opplevd.

Jeg er klar for piker (boys), vine go sang. Bring on the flower power.

 Oslo er virkelig på sitt fineste om dagen, og årets råeste hangout er Sørenga. Mat, stemning, vakre mennesker i all form og fargre. Pure luksus, men om du ønsker en bra plass til deg og dine 20 nermeste venner ville jeg kommer tidlig. Her er det popis ass.

T-skjorten -Zara. Sko – Nike. Bukse – H&M. Jakke – Zara. Shades -LeSpecs

Nå skal jeg se om jeg finner Mia en plass i byen og nyte et par glass med noe digg i. Håper dere får en magisk fredag. Lots of love.

Ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *