For syv måneder siden snudde jeg om på alt i livet mitt!

Halla fine mennesker. Skulle tro jeg var i Cuba, men jeg er i gamle byen i Marbella, sykt fint.

Jeg liker den nye blonde looken min mer og mer jeg, tror jeg kommer til å beholde den ut sommeren. Da jeg var ung syntes jeg det å være blond og brun var såååå fint. Jeg steika meg i sola timer etter timer og til slutt var jeg like brun som alle de fjortenåringene på Ayia Napa. I dag soler jeg meg med både faktor 30 og 50. Går med caps og ligger ikke med ansiktet mot solen alt for lenge. Jeg kjører heller en fake spraytan enn ekte tan. Passe på vet dere, både hudkreft, stygg solskadet hud kommer løpende.

Men det var ikke dette jeg skulle frem til i dag. Jeg har lyst å fortelle dere min «lille» hemmelighet på hvordan jeg finner roen og hvordan jeg klarer å smale tankene mine.

Jeg har i mange år prøvd å finne oppskriften til «lykken» i livet, og har i grunnen kommet frem til at det ikke finnes noe rett oppskrift. Jeg elsker courage, istedet for comfort. Presse grenser istedet for trygghet. Jeg kunne ønske jeg kunne ha begge to, men man kan ikke presse grenser og kjenne på trygghet samtidig.

I over tyve år pumpet jeg lungene full av nikotin for å prøve å roe ned stress nivået, og trodd at sigaretter var en fin måte å holde linjene fine på kroppen, også bare bullshit! Jeg var tidligere livredd for å sette meg på et fly for å oppleve verden, og da mener jeg LIVREDD! Jeg er ikke redd lenger, men mulig det kommer litt nerver når det hopper for mye i skyene, men det er helt ok.For syv måneder siden snudde jeg om på alt i livet mitt. Alle mine gamle rutiner kastet jeg i «søppla» og bestemte meg for å lage helt nye rutiner, noe som faktisk er lettere enn hva man skulle tro. Jeg startet med å kuttet ut røyken, ble kvitt stress og negative tanker. Flyskrekken ble borte og all energien jeg hadde brukt på hva alle andre mente og synes om meg la jeg bak meg, og om litt begynte fokuset å handle om meg og mitt, ikke hvordan andre lever og tenker.

Jeg møtte mitt viktigste redskap, han heter Jan Ove og er min coach, og muligens den viktigste investering jeg noen gang har gjort i livet.

Er det en ting jeg kan anbefale alle der ute så er det å hopp ut av komfortsone, kjenn på følelsen av det ukjente og hold fokuset på hva du gjør og tenker, ikke hva andre tenker. Da skal jeg love deg et litt mer lykkeligere liv.

Big kiss

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *