17 mai i Marbella

Glad 18 mai fra Spanien dere,

I år som året før sist år, ha ha. Get it? Er jeg og Mia-mor kastet oss på flyet til Marbella sammen med mammaen hennes  for å feire 17 mai. Dette er blitt en av mine favoritt turer. Man står opp tidlig, spiser en deilig frokost som er laget av kokka selv, frøken Vigdis Sandberg. Fersk presset juice lager jeg, mens de andre har sine kvalifikasjoner.

Turen etterfølges at gjengen allianse pakker ryggskkene, flaggene og to, tre iskalde flasker med prosecco og tar turen mot stranden.

Her leier vi selvsagt den billigste plassen (6euro) vi finner for vi gidder rett og slett ikke noe form for luksus når man er på charter tur. Lunsj blir helt sikkert hver vår tallerken med spagetti bolognese og to kanner med iskald sagria. Lenge leve 100% charterfeber.

Jeg elsker 17 mai hjemme i Norge, champagne og eggerøre til frokost, venner som er over beruset fra klokken 10:00 til de kommer gående hjem i bunaden dagen etterpå. ELSK <3

Noen tenker hvordan kan du elsker dette, Espen? Jeg elsker det fordi det er ekte, harry, litt skittent og ja, jeg har ikke en oppbygd fasade og rett og slett litt faen i at alt må være perfekt.

Jeg gleder meg så sykt til å vise dere kjøkkenet mitt, sofaen jeg har kjøpt fra en helt fantastisk norsk designer og gulvet som er så sexy at jeg holder på å dø, men før dette skal jeg kose dere med litt updates fra Marbella.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *