MITT NYE KJØKKEN!

God morgen dere.

Mitt aller første kjøkken er kjøpt og jeg føler meg nesten som en voksen mann, men bare nesten. Dette er et veldig lite kjøkken (4kvd), men måten jeg har tegnet og valgt designet på gjør at kjøkkenet kommer til å se mye større ut, noen som er perfekt i en liten leilighet.

Hva må man tenke på når man skal lage og kjøpe egent kjøkken til en liten leilighet?

  1. Lyse farger får kjeøkkenet til å se større ut.
  2. Ingen håndtak på skapene, da ser kjøkkenet renere ut.

  3. Integrert kjøleskap, ovn og vaskemaskin.

  4. Bygg skapene helt opp til taket. Ikke ha åpning på toppen hvor støvet legger seg. Dette gjør også at kjøkkenet ser mindre ut.
  5. Jeg elsker marmor fordi det gjør at kjøkkenet ser renere ut, men husk at marmor er en sensetiv stein og flekker som rødvin og matafall kan sette seg inn i steinen, dette får du ikke bort. Gå heller for en «fake» marmor. Det er mye billigere også.

Jeg har aldri plukket kjøkken før så her er jeg en jomfru, men makan til profesjonell hjelp hos IKEA skal man lete lenge etter. Jeg var også å sjekket kjøkken hos store og kjente merker, men fikk ikke samme hjelpen der som på IKEA. (dette er ikke reklame) bare et et tips om fantastisk hjelp.

Fargene går i hvit og sort på kjekkenet mitt. Classy, rent og fint. Gleder meg til å det opp og vise dette frem.

 

 

Jeg har pakket baggen nå og er snart klar for avreise, men vi kan ses på snapchat & instagram på turen @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Når er leiligheten tenk til å bli ferdig? Veldig spennende å se hvordan det vil bli!