2MINUTTER MED ESPEN HILTON

God kveld dere.

Beklager dårlig update de siste dagene, men livet mitt om dagen er både stressende og over hektisk med oppussing, bilder som skal tas, kjøkken, gulv, maling og alt som må ordnes før jeg reiser i morgen.

I dag fikk jeg endelig kjøpt kjøkken, og det blir så sykt fint, fader jeg gleder meg til gutta fra Eiendom&Hjem setter dette opp, sava de guttene ass. Hva de ikke får til, jeg klapper., men før jeg deler dagens innkjøp av kjøkken kan jeg fortelle dere om intervjet jeg gjorde for et av mine favoritt magasiner @2MINUTTER.

Det er så utrolig hyggelig å få bidra med et aldri så sexy intervju, og jeg er rett og slett veldig stolt over at de ville ha meg med i det første nettmagasinet dems. Bildene og intervjuene er super sexy gjennom hele magasinet og du føler rett og slett bare for å flytte en liten tur til Los Angeles. Magasinet og intervjet mitt kan dere lese HER.

Featured in this issue:
6. Tigerlily 18. Troy Freyee 38. BluJean
48. Vegard Harm 58. Cedric Gervais
64. Christina Novelli 70. Ming Nomchong
98. Filthy Mouth Creative 124. Marc
128. Ary 130. Depresno 132. Dagny
134. Espen Hilton 136. David Collier
156. Hellylife 158. Sergio Del Amo
168. Juliette Jourdain 176. Bebe Rexha
184. Sirah 190. Charlotte Thorstvedt
204. Styleconnection 214. Soko
220. Emily Palos 226. Alexandra Tyler
232. Morgan Kibby

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *