Jeg river hele leiligheten!

Inneholder reklame.

Glad torsdag dere.

I dag starter jeg med oppussingen (dag en ), og siden jeg ikke har peilig på hva jeg holder på med har jeg fått kompisen min Rune og hans firma Eiendom og Hjem til å komme å  bidra med litt oppussings magi.

Vegger skal bort, nytt gulv skal legges, nytt kjøkken skal opp, nye farger på vegger kommer, og selvsagt skal «soverommet» blir helt magiskt.

Jeg gleder meg som en unge til å vise frem slutt resultatet.

Jeg har faktisk aldri pusset opp før, men nå har jeg forstått at man må ha egene avfall-poser til søppla.

En sekk fra iSEKK dekker like mye avfall som det ville gjort om du brukte en tilhenger, men ved bruk av iSEKK så tenker man også på miljøet. Sekkene fylles opp, og de blir hentet og kastet for deg. PERFEKT!

Fiskebeinsgulvet fra Gulvbutikk.no er nok noe av det mest sexy jeg har sett på lenge, gleder meg til å vise det frem når alt er ferdig, og jeg får gi dere avslag bare sånn at det er sagt, mer info kommer på dette. Yay!

Vi ses på instagram og snapchat @EspenHilton 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Gøy og spennende prosjekt du har begynt på, sikker på at slutt resultatet blir stilig 🙂 Rått det bordet du la ut på snappen!