Tre øvelser til en bedre og sterkere kropp!

God ettermiddag fine mennesker. Tenkte jeg skulle dele et nytt og ganske intenst 15 minutters program i dag. Det er tre øvelser og pulsen deres skal slå (dunk,dunk) hele tiden. Gjennom disse tre øvelsene trener du magen, korsryggen og rumpen.

Du får ikke ta pause før du er ferdig, så folkens det betyr: Ikke stopp opp! Mulig du blir sur og tenke du må ha et minutt, men det skal du ikke. Dette skal være tungt, du skal svette og du skal bli litt sur. Du har ikke tid til å leke med mobilen eller bytte sang gjennom dette, så vær fine mennesker, hold kjeft og jobbe på nå.

Husk: Det er bare tre øvelser så er du ferdig.

Step 1: Magen

Her holder du korsryggen helt inntil den blå ballen, stram magen. Løft beina opp 15- 20 ganger, det er magen som skal løfte beina. Gå rett over på step 2.

Husk ingen pauser!

Step 2:

Booty builderen. Denne er helt rå og er virkelig med på å gi rumpestumpen din et ekstra kick nå mot sommeren. Fest beltet og løft rumpen opp mot taket. Opp og ned 20 ganger.

Legg armene på siden slik jeg har gjort på bildet, og press rumpen opp mot taket, nå vil jeg at dere holder rumpen i luften i fem sekunder før du går ned og presser opp igjen. Burn baby, burn! Hold rumpen alltid på toppen i fem sekunder før du går ned igjen. Gjør dette tyve ganger.

Step 3: Korsryggen

Nå skal du feste deg slik jeg har gjort på bildet under. Finn 5 – 10 kilo vekt. Denne henter du fra bakken i det du går opp. Press tyve ganger her også. Du vil kjenne det brenner i nedre delen av ryggen. (stram magen)

Mulig du trodde du var ferdig nå, men det er du ikke. Du skal nå rett tilbake på step 1 og gjøre alt fire ganger til. Husk du får ingen pause før du er ferdig. INGEN!

10-15 minutter og du har trent dødsbra. Nå kan du drikke vann og gå hjem.

Vi ses på snapchat & instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Katrina

  Hei, først av alt må jeg vare si at du er helt rå. Du spres så mye glede med det gode humøret ditt og humoren din. Er alltid morro å titte på snappene dine Og du er flink med å komme med mage gode tips og råd. Så stå på

  Jeg lurte egentlig på om du har noe gode tips til hjemme trening av armer. Skuldrer og bryst? Uten om pushup, altså

  Ha en fortsatt flott dag

  1. Espen Hilton

   Hey Katrina 😀

   Åhh det er hyggelig å høre tuuuusen takk <3

   Absolutt. Sjekk ut trening jeg har med pepsi max flaskene. Disse øvelsene er gode på skuldre og armer.

   Bryst kan du også trene med disse flaskene, om du legger deg ned med krosryggen på en "krakk" eller en benk. Så tar du flaskene og bruker de som om de skulle være manualer. Armene rett ut og press opp mot taket 12 ganger. Rept tre ganger. Om du skønte hva jeg mente 😀

 2. Katrina

  Tusen takk for raskt svar:)

  Og det skal jeg prøve ut:)

  Ps! Utrolig stilig sveis du har fått deg:)