#PINK

God ettermiddag folkens.

Er dere stresset for 17 mai klæra i år? Årets sommerfarge til oss gutta er rosa, tro det eller ei, og jeg elsker det. Selv har jeg kjøpt meg en rosa dress, rosa hettegenser, rosa t-skjorte og i går shoppet jeg en rosa strandskjorte. Føler du at rosa kanskje er litt for mye, og du er redd for at folk kanskje kaller deg homo eller femi, da må du komme deg over det, og begynne å leve livet etter hva du synes er kult, ikke hva naboen eller de som kler seg som alle andre gjør.

Kast deg på rosa trenden du også, den er super sexy. Og om dama mener rosa er en jente farge, da kan du fortelle henne at hun også trenger å get over it! Det er en farge, ikke et kjønn!

I rokokkomoten på 1700-tallet var sterke farger som rosa ansett som en potent farge som også ble båret av mange menn i overklassen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *