I mitt sommerkjøleskap!

God morgen folkens.

Jeg får så ekstremt mye spørsmål om kosthold, treningsprodukter og trening så i dag tenke jeg å dele noe av det jeg alltid har i kjøla og på tørrhylla mot sommeren.

 1. Scull – Wake up the dead som den heter. Dette er min pre workout. Intens Mental fokus, energi og et massivt aggressivt ønske om å presse deg forbi grensene for vanlig menneskelig utholdenhet. Det er bare å slippe fyrverkeriet løs!
 2. Kre-Alkalyn – Med Kre-Alkalyn fra Olimp får du en større økning av styrke og eksplosivitet, til tross for at du bruker en mindre mengde kreatin og den trekker ikke til seg vann.
 3. Kombinasjon av Zink, Magnesium og Vitamin B6 blandingen kan også hjelpe til med å øke prestasjonen, restitusjon, vekst og bedre søvn!
 4. Kvarg med kokos fra Lindahls, denne koster syv svenske kroner og et must have. Fylt med proteiner og smaken er magisk i sommervarmen. Perfekt til rett etter trening/før middagen.
 5. Pro-Pud trenger jeg nok ikke si så mye om, de fleste vet hva dette er nå, smaker helt magisk, men dessverre er de litt for dyre i Norge.
 6. 400 gram Kvarg naturel, dette har samme innhold på mager kesam, men koster tre ganger mindre og inneholder 100 gram mer enn hva man får i Norge. Must have når man er på svenskehandel.
 7. Pro Pus sjokolade milkshake, knall rett etter trening, men minus at den koster så mye i Norge. I Sverige får du tre for 45 kroner, kupp!
 8. Nocco sin nye energi drikke med smaken av ananas, herregud! Faktisk det beste jeg har smakt.
 9. Min beste og deiligste sommerfrokost inneholder 200 gram kvarg naturel, ti gram mandler, 20 gram havregryn og pæresaft som du rører godt inn. Til slutt strør du over 100% kokos. Denne er så god og fylt med masse proteiner, karbo og fett som holder deg mett.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Cathrine

  Lurte bare på hvor du får kjøpt den nocco caribbean drikken? Så sykt god ut 😀

  1. Espen Hilton

   Den kjøpte jeg i Sverige og må seriøst være den beste jeg noen gang har smakt. Kommer sikkert til Norge asap 😀

 2. Hvor får du kjøpt Scull – pwo? 🙂

  1. Espen Hilton

   Hei, rett nedenfor leiligheten min ha ha- Du får de på nettet, sverige, og treningsbutikken ved st.haugen i Oslo