Bli fit med Khloé Kardashian hjemme.

Glad tirsdag dere og velkommen tilbake til første arbeidsdag etter en ektra fridag.

Hvordan trene mage, legger, skuldre og rumpe i en og samme øvelse? Er det en som kan mange teknikker rundt dette så er det svenske Gunnar Peterson. Han trener opp noen av hollywoods største IT jenter så her er det bare å kaste seg på treningstrenden.

Om du spoler videoen til 01:21 og frem til 03:10. Gjør disse øvelsene tre ganger rett etter hverandre. Det er da et aldri så lite intenst supersett hvor du får trent hele kroppen og full kondisjon. Det beste med denne treningen er at du kan gjøre det hjemme.

Har du ikke manualer, no stress! Du kan da fylle opp en 1,5 liter Pepsi Max flaske med vann og kjører på. Her forbrenner du kalorier som bare pokker og la meg gjør en ting klinkende klart. DU får ikke LOV å klage. Vil du ha din egen versjon av drømmekroppen? Da holder du kjeft og jobber på.

Big kiss <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Sandra Sognnes

    Er dette riktig video? Den varer jo ikke mer en ca 1 min

    1. Espen Hilton

      Bekalger, men nå er den riktig 😀