Sushi bowl uten sukker!

Velkommen til Oslos nye IT sted, VIPPA!

Her får du smaken av København, London og India på en og samme plass.  Uteplass hvor du får lokal øl, restauranter med mat så sunn at kroppen skriker etter mer. Stemningen er fantastisk selv om du har en jævla hangover. VIPPA ligger selvsagt på Vippetangen, så du finner veldig lett frem. Merkelig nok så er det veldig mange i Oslo som ikke vet hvor dette er, men for å gjøre det simpelt: Bruk google 😀

Første stopp for min del ble sushi bowl laget av Trio-mat. Kan anbefale både maten, gutta bak kassa og i følge kompisen min er hvertfall en av gutta single og på Tinder, swipe right all night long.

Best av alt:

All maten hos Trio er uten sukker, gluten og laktose fri. Ris uten sukker. Trio ble startet av tre karer som brenner for mat. To kokker og en ernæringsfysiolog som vil gi Oslo’s befolkning god mat basert på høykvalitets råvarer som er bra for kroppen. Laksen er økologisk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Arve Chr. Lode

    Hei Espen – Arve Lode fra Norsk Kombucha her…
    Si gjerne fra om du vil teste våre drikker, herlig boost og lite sukker, kun 3g