Slik kan du trene bort sidefettet.

Glad kveld folkens.

Er dere klare for å kjenne at kroppen lever litt? Jeg har kanskje laget det «jæveligste programmet til nå, men vil du ha resultater mot sommeren, da må du også jobbe for det også. Kroppen din skal kjenne at det gkjøre vondt, du skal «snakke» til deg selv og prøve å overtale deg selv at nå er det nok, men det er ikke nok! Du er ikke ferdig før jeg sier du er ferdig, og DU er ferdig når du har gjort øken slik den står skrevet på bloggerten i dag.

Det vi fleste lurer på er hvordan kan vi trene bort side fettet eller magefettet. Her har kosthold alt å si, men man må også huske å få inn kardio i økten din og en essensiell ting er beintrening, ikke glem å trene bein en gang i uken.

Sett tredemøllen på 15% oppoverbakke og det samme skal du gjøre med farten på mølla. Alt skal stå likt!

Du skal nå løpe 20 sekunder på, og ti sekunder av. Dette skal gjøre helt til du har løpt totalt femten minutter i oppoverbakke. Etter disse femten minuttene skal du ned på bakken og ta sideplanke med push. Stram magen, husk å bruk pusten riktig og press hoftene opp og ned 25 X 4 på hver siden ( ned i bakken og opp mot taket)

Ta to minutters pause før du går du rett over på abs-rollen. Denne skal du nå kjøre 25 X 4 ganger.

To minutters pause igjen og rett på kabel crunch 25 X 4 med 20 kilo og oppover.

Du skal nå tilbake på tredemøllen for å avlsutte det hele med løping i femten minutter. Det vil si at du skal sette tredemøllen på 8 – 14 % oppoverbakke og løpe 20 sekunder på, og ti sekunder av.  Det kommer til å brenne og du blir helt sikkert drittsur, men sånn er livet. Vil du ha resultater, da må du også jobbe for det.

I går brukte jeg kettlebell på en av øvelsene, den skal jeg vise i en videoe heller, det er lettere å forstå seg på den.

Ps: Du har nå tatt 300 sit-ups!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *