KJØLESKAPSGRØT MED PROTEIN YOGHURT OG MANDLER

God morgen deilige mennesker.

Det er FREDAG! Herregud så deilig det føles nå. Denne uken vært veldig fin altså, men jeg har trent så hardt at kroppen trenger en liten pause fra både det ene og det andre, derfor er jeg veldig glad for at to av mine barndomskompiser kommer inn å skal bo hos meg til i morgen. Maggi og Jorun er to mennesker som er full av energi og gir av seg selv, derfor har jeg også invitert kamera crewet til å følge dagen vår litt. Det er moro både for de, og dere som skal se denne tv-serien.

unnamed-23

Men fra barndomskompiser, tv-team og over til noe helt annent!

Seriøst verdens beste og smarteste proteinfrokost. Kjøleskapsgrøt som lages på 1 minutter før du legger deg om natta og når du da står opp, er denne 100% klar. Den smaker helt sinnsykt godt og den er billig for lommeboken, og fantastisk for kroppen på morgenquisten. Denne grøten er fylt opp med slik at kroppen har full tank helt frem til lunsj.

  • 3 dl økologiske havregryn
  • 2 dl melk
  • 1-2 ts flytende honning
  • 1 dl yoplait gresk kokos yoghurt (20 gram proteiner.) 
unnamed-22

Du blander alt sammen i et glass/bolle og rører det godt inn før du setter grøten i kjøleskapet med et lokk over. Der står den til du våkner opp.

På toppen av grøten kan du ha friske bær, eller min favoritt er hakket mandler. Dette er sykt godt og anbefales på det sterkeste.

unnamed-21unnamed-24

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *