Mobbing fører til selvmord!

14627864_10157509416750517_726590034_n

Jeg fikk tilsendt en link her i går, og jeg må si at jeg er mektig sjokkert over hvordan voksne kvinner sitter å spytter på andre kvinner og menn på nettet på denne måten.

Jeg er ikke en person som googler meg selv, eller leter etter stygge kommentarer på nettet, så her ble jeg satt ut. Jeg driter i hva du mener om meg, keep em coming, men ikke gå etter kompisene mine som du ikke kjenner, da tar jeg dere alle sammen.

For nå sitter jeg her og tenker: Hva om du har barn? Du skal jo være forbilder for dine egne barn, ikke for Anne Brith, men dine! Forstår du hva jeg sier, DINE! Som i din familie, ikke naboens familie, eller noen du følger på sosiale medier.

Tenk at du sitter og snakker stygt/ mobber en kvinne som jobber døgnet rundt for å få endene til å møtes. Alt hun prøver er å forsørge  sin familie, og du vet ikke en damn shit om henne, men dømmer ut fra et inntrykk på SOME og dømmer etter en weekend sammen med kompisen sin hvor hun endelig hadde fri og kunne slappe 100% av.

Hva er det som skjer i hodet på noen mennesker lurer jeg på.

 

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 22.42.46
Skjermbilde 2017-02-28 kl. 09.44.54

Det er ikke en menneskerett å få lov til å følge noen på snapchat. De som er ufine de blir blokkert. Synd, men sånn er det. Negative mennesker er det ingen som vil ha i nærheten av seg.

Så hva skjer med damene når de ikke når frem på blogger eller andre kommentarfelt? Jo da rotter de seg sammen på et forum kalt Kvinneguiden. Der lager de seg anonyme profiler og hetser på det verste.  

Så kjære dømmende kvinne på kvinneguiden. I dag har jeg lyst å fortelle deg hva som skjer når mennesker som deg mobber andre mennesker. Jeg har ikke lyst å dele alle de stygge kommentarene for de blir for drøye, men noen skal dere få. Jeg blir så flau over voksne mennesker.

FotorCreated

Mobbing kan føre til selvmord! Tygg litt på den! 

Jeg ble mobbet ekstremt mye i min barndom, noe som i dag gjør at jeg er veldig overbeskyttende når det kommer til mine kompiser. Noe som gjør at når jeg oppdager mobbing, hets og trakassering på det verste, da må jeg åpne kjeften min.

For meg ble mobbingen enn så stor belasting for at det eneste jeg ønsket mot slutten var å ta mitt egent liv, noe jeg også prøvde på.

På grunn av mobbingen mistet jeg den jeg var, personligheten min ble borte og igjen satt jeg med «styggenpåryggen!

Han var den som tok over kroppen min, han bestemte over livet mitt. Styggen på ryggen ble laget av mennesker slik som på kvinneguiden. Mennesker som deg ja,  du med på å skape dårlig selvbilde og dårlig selvtillit hos mennesker. Det skjer når du sitter og sprer ufine ting som det jeg har lest nå.

Kjære kvinneguide dame eller mann, mobbingen starter ofte hjemme og av voksne, og blir dratt ut på skoler og andre plasser av barna. Barna kopierer din oppførsel, skjønner du ikke det? Du skal være et forbilde for barnet ditt. Skjønner du ikke det?

Du er rett og slett prakteksemplaret på hva ordet «drittkjerring» er. Du er med på å skape mobbing til en helt ok ting.

 Og det er faktisk ikke OK!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Nå så janteloven lever også i Norge – what a shame!
  AnneBrith er fucking cool og respekt for hende!!

 2. Bra skrevet, og ja, prakteksemplar på det å være skikkelig drittkjerringer ! Du er kul Espen, ikke slutt å vær deg selv, mange som liker deg akkurat slik du er

 3. Jeg pleier å si, til mine følgere på snap at; Om du har en mening og den er ufin, så syns jeg du skal holde den for deg selv..! Det er sant som du sier: Vi skal være forbilder for barna våre og da ter det seg svært dårlig å mobbe andre i deres påsyn.. Jeg blir SÅ lykkelig når jeg ser at du står opp for vennene dine, det sier MYE om deg og reflekterer seg på dine nære..<3 Stå på og 'trøst' deg med at Haters makes us famous..;)

 4. For noen dritt kjerringer! Jeg følger bloggen din aktivt.. kjempe stas syntest jeg.. og virker som du har veldig morsomme venner også. Stå på! Sånne forbanna netttroll får ta seg ei pølse! Makan!

 5. Hva er det med disse menneskene som gjør at de tror de er så forbanna mye bedre enn alle andre, at de kan sitte der bak pc’n sin å spytte ut stygge kommentarer til folk de ikke kjenner!
  Hvem er DU, hvilke moraler har du i livet ditt som synes at mobbing er greit?
  Ja, noen av dere har barn, noen er barn, og noen oppfører seg som barn!

 6. Anne Vinne

  Blir helt satt ut hvor ufine og stygge folk mange ganger kan være. Tenk dere om, tenk om det var deg som ble hetset slik. Flott skrevet Espen og så glad for at du tar opp er slikt stort problem. Digger både deg og Anne Brith

 7. Kvinnfolk er kvinnfolk verst. Og med nettilgang blir noen bare verre enn verst. Og ofte har de barn også…
  Anne Brith er heldig som har deg som venn!
  Og du, ikke gi deg. Hverken med din tullete snappemeldinger eller inspirerende blogginnlegg. 🙂

 8. Men mange av oss ville følge Anne britt sin blogg og snapchat fordi hun faktisk hadde en bra bakeblogg.
  Men plutselig snudde alt. Hun har lagt ut 5 innlegg som er bakerelatert fra slutten av januar.
  Jeg og mange fikk jo da litt hakeslepp når vi blir møtt av halvnaken kropp,trutemunn og ett blikk som ikke er ok.
  Det var ingen som sa noe nedsettende om kroppen hennes,fordi den er mer enn bra nok.
  Men enten må hun være en bakeblogg eller en blogg om kropp.
  Og hun vil jo aldri ærkjenne en feil. Men det er hennes blogg så får vi se fremover hvor på blogglisten hun holder seg når hun holder på med disse innleggene

  1. Må det være enten eller? Kan hun ikke skrive og dele akkurat hva hun vil? Jeg trodde virkelig ikke det var regler for det altså. Janteloven lenge leve!

 9. Haters gonna hate. Det er synd på slike mennesker som har så stygge tanker å dele. Vi er heldige som ikke gjør slikt. Du er flott Espen

 10. Du er en kul fyr Espen, men dette var ikke så mye å skrive hjem om vel? Jeg har sett verre kommentarer ute i SoMe, og jeg syns vi skal være forsiktig med å kaste ut ordet mobbing så fort noen syns noe om noen, også om det er i negativ forstand. Mobbing per definisjon skal skje over en viss tid og av en vis grad. Jeg syns det er viktig å tenke på, med tanke på alle som virkelig blir mobbet – som deg da du var ung.

  Men ikke misforstå meg – det finnes skikkelige drittkjerringer som skal kommentere og pirke på alt, og det er ikke fint gjort og jeg håper inderlig de holder igjen mens unga er til stede i allefall. Unger gjør som vi gjør, ikke som vi sier.

  1. Espen Hilton

   Hei May. Dette er veldig mye å skrive om, og som jeg skriver så velger jeg å ikke dele all dritten de slenger mot henne på nettet.

   Så utrolig bra at du har sett «verre» kommentarer på SOME, da håper jeg du som kvinne sto opp og sa imot de som ifølg deg ikke er med på å mobbe. Du vet ikke hvordan andre tolker ord på nettet.

   At de finnes en fasitt på hva mobbing er var nytt for meg, send meg gjerne den boken siden du har lest den.

   Og en ting til: Holder igjen mobbingen mens ungene er tilstedet? Så du mener det er ok å mobbe så lenge ungene ikke er det? Veldig reflektet du var her!

 11. Kristoffer

  Det er bra at noen som deg Espen, tørr å stå fram og si i fra om sånne ting!
  Det er skammelig at voksne kvinner (og sikkert mannfolk) driver å dømmer en kvinne som bare er seg selv fullt ut.
  Stå på videre

 12. Nettets er aldri ok, uansett hvem eller hva det gjelder. Og som voksne bør vi vite bedre. Mye bedre!
  Hvordan skal vi få slutt på mobbing mellom barna og ungdommen når voksne skriver slike ting på nett?

 13. Martin Hallingstad

  Ja jeg må si meg enig i det du skriver Espen! Kan ikke skjønne at det sitt folk der ute som på død å liv må rakke ned på andre mennesker bare fordi de andre har et utrolig spennende og morsomt liv! Men dette må være mennekser som absolutt ikke har det bra med seg selv! Ikke tør de å skrive hvem de er med fult navn, og bare det sier sitt! Når jeg leser kommentarene til enkelte her så håper jeg dette er unge mennesker som absolutt ikke har lært noe her i livet av sine egne foreldre, men det er sikkert også voksne mennesker som selv har barn, og da blir jeg skremt av hvordan de oppfører seg! Et godt forbilde?? Syns jeg sa smør… Er det virkelig dette vil vil i fremtiden? Mobbe andre mennesker via nett? Hvor lavt kan man egentlig synke!? Jeg leser bloggen din og syns den er fantastisk Espen, og jeg følger deg på snap, og må si den er mer underholdene enn tv på en lørdags kveld, så Keep Up The Good Work Espen 😉

 14. GODT skrevet.
  Helt enig med deg.
  Har selv vært utsatt for slik oppflrsel av voksne damer. Når jeg blogget på blogg.no

 15. Det er så trist å se på hva folk finner pæ å skrive om andre mennesker! Har de ikke bedre ting å ta seg tid på fritiden sin en å rakke ned på alle andre? De må jo bare ha et så trist liv selv…
  Nei til mobbing!

  1. De er så vanvittig slitsomme

 16. Det er søren meg helt sykt at voksene mennesker sitter å slenger sånt rundt på nett. Liker de ikke en person, så trenger de ikke følge med på hva den personen legger ut heller. Sjeldent jeg kommenterer på ting, men her er jeg SÅ enig i det du skriver i blogg innlegget 🙂

 17. Folk har rett og slett for lite å gjøre så de må sitte å rakke ned på andre og slenge dritt! Trist syntes jeg. I stedet for å være gode mot hverandre! Jeg skrev selv ett blogginnlegg her om dagen etter at jeg har sett meg lei på å få så mye dritt selv og høre dritt om andre. Ikke rart det er krig i verden sier jeg bare!

 18. Du vrir og vender på det jeg skrev til det er helt ute av kontekst, og responderer med hersketeknikker. Det er ikke særlig modent, og gir meg en god pekepinn på hvor denne diskusjonen blir å gå, så jeg avslutter den her.

 19. Har ikke voksne folk annet å ta seg til enn å skrive blogg er nå mitt spørsmål? Men hva gjør man ikke for penger… Og før de smarte hoder påpeker at jeg har brukt tid på dette, det blir med denne ene gangen, jeg lover..

  1. Espen Hilton

   JEg tror kanskje du jorunnrichardsen@hotmail.com burde sjekke litt ut hva bloggere faktisk gjør for mange mennesker enn å sitte å klage på hva slags jobb de har. Om du tror blogg er en sjanger tar du veldig feil. Det er på tide å si hallo til 2017 og la 1855 ligge.

   1. Og poenget med å offentliggjøre e-mailen hennes er? Er jo ikke noe støtende i den kommentaren som gjør at hun fortjener det? Nå synes jeg du sparket under beltestedet. Passe deg for å ikke bli en mobber selv. Tricky det der.

  2. Folk blogger om mye rart, men jeg vil si at dette er gjeldende for folk som gjør det til sitt liv å bare blogge om sminke og mote, eller såkalte ‘kjendis- bloggere’. Men det er mye forskjellig folk kan blogge om, forskjellen er vel hvor mye man lar det styre livet sitt, eller hva man bruker det til. Undertegnede kan faktisk ha rett ang det han her skriver. Da jeg også har hengt en del på Kvinneguiden, og fått erfare ganske mye av ‘klimaet’ selv.

 20. Tror bloggere skal være glad for kvinneguiden. Uten dem hadde nok lesertallene synket drastisk. Drit i å google deg selv, hev deg over det. Og le hele veien til banken.

 21. Jillwbh

  Heier på deg og Anne Brith! Forstår bare ikke hvor for folk ikke kan heie hver andre fram i stede for å prøve å trampe på de som ikke gjør som alle andre. Må vi alle være A4?
  Synes dere er tøffe som orker å være offentlig personer.
  Massevis av posetive klemmer til dere begge ❤

 22. Mobbing er aldri ok!!
  Det som er trist er at blogging har en bakside…nemlig det at det hos mange finnes små tredjepersoner som aldri har bedt om å bli en del av det. De må takle kommentarer og kanskje etterhvert også mobbing og erting på skolen pga hvordan moren deres fremstår på nett.
  Dette har jo AB selv skrevet om. Som foreldre har man et stort ansvar her. Er det verdt det tenker jeg da…

 23. Jeg kan nok virke litt ‘brå’ i kommentarfeltet noen ganger, men det er snarere tvert imot fordi at jeg blir så lei av all dumskapen der inne.

  Ikke minnst er det mye dritt folk slenger rundt om der om utledninger, muslimer, utviklingshemmede, osv. Jeg synes likevel det verste er all sladderen folk sprer om private anliggender, og at folk hakker på hverandre for hver minste ting. Lurer virkelig på om de i hele tatt har et liv utenom forumet.

 24. Jeg kan forøvrig anbefale en dokumentar-serie som heter ‘trolljegerne’ med Robert Aschberg.