Vi deler de intime detaljene

invitert
untitled shoot-003-6

God søndagskveld fine mennesker, håper helgen har vært fantastisk så langt

Min helg har vært utrolig moro sammen med Anne Brith. Vi startet fredagen med spakveld, boblebad og fire retters middag, og hyggelige samtaler som vi kanskje ikke hadde trengt å dele med hele Norge, men nå er Anne Brith med på bloggerene, så da filmet vi alle samtalene. Ingen sensur her i gården! Jeg tenker- Hvorfor ikke bare snakke om de tabubelagt temaene?

Det er litt som på skolen, da alle gikk til venstre, mens gikk jeg til høyre.

untitled shoot-007-3

Hva skjer når du går den andre veien? Den veien ingen andre tørr å ta?

Det kan jeg svare på nå:

Du faller, du feiler, og mange ganger så dritter du deg loddrett ut, da må du også jobbe ekstra hardt for å komme deg opp og frem, for her i Norge er det janteloven som er sjefen hos veldig mange mennesker som kanskje ikke helt forstår deg som person, men når du endelig er ved målet ditt, blir følelsen magisk, og du lever litt på en lykkerus fordi du valgte å gå din helt egen vei.

Gjør din egen greie og følg magefølelsen din. Ikke vær redd for hva andre mener om deg, gjør heller det negative om til noe positivt.

Som blogger/influencers har vi alle «haters» og kan heller ikke bli likt av alle, thats life!

Mitt tips:  Se på «nett-trollene»/folk som snakker dritt som et surfebrett, og ri de bølgene som om du var Kelly Slater.

Ses på snapperen og Instagram @EspenHilton

#Surfsup

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Eg barr digger deg. Du er helt rå

    1. Skulle jo stå bare. Liten skrivefeil

  2. Fikk ikke kommentert på Anne Brith sin, så kommenterer her. Jeg digger deg, Espen. Og jeg elsker energien din! Fortsett å vær energisk og glad, folk er bare jellybelly.
    U make me laugh, dont forget that