Orgasme i kjeften, dette er månedens burger!

SP
unnamed

God søndag fine mennesker.

Denne helgen har det gått overraskende mye i hamburgere, men det er virkelg bare en som står ekstra mye ut, burgeren på Sundvolden! WOW.

Denne gangen må man 40 minutter ut av Oslo for å smake på denne godsaken, nærmere bestemt Sundvolds hotel. Har dere bil, så kan jeg med hånden på hjerte anbefale å kaste dere ut på kjøretur en søndag med familien eller venner. Dette er rett og slett noe av det deiligste jeg har smakt.

Tenk deg en burger som setter alle smakssansen i gang ved første bit, og det eneste du tenker: Faen, dette er ikke nok mat, kanskje jeg skulle bestille en ekstra burger i tilfelle jeg vil ha mer?! Jeg kan love dere det holder med en burger, ha ha. Du blir knall mett, og ekstremt fornøyd. Dette er mat av ekte kvalitet.

Jeg kommer tilbake her!

FotorCreatedFotorCreated

Takk for en hærlig smaksopplevelse. Gleder meg til å test ut neste burger i Norge. Kom gjerne med tips på hvor jeg må reise for å teste ut kvalitetsburgere. Vi sjåast på insta og snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Sundvolden hotel har høy kvalitet på all sin mat og er Hole bygdas stolthet( og min hjemkommune:)) gøy og høre du har tatt deg tid til å stoppe opp på besøk, du burde dra hit oftere for det er så mange andre skjulte perler her som folk ikke er klar over. Gå deg en tur opp Mørkonga neste gang og la deg imponere av fantastisk utsikt over bygda eller kast på deg skiene inn krokskogen kombinert med et opphold på Kleivstua hotell der bla Jørgen Moe ble inspirert til sine eventyr.

  2. Døgnvil, burgerjoint, kverneriet og smalhans er desidert favs i oslo

    1. Espen Hilton

      Smalhans har jeg aldri prøv, takk for tips 😀 Den skal jeg teste resten har jeg gått gjennom 😀