Oppussing på budsjett

annonselenker
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2017 er året hvor jeg virkelig starter på nytt, og jeg gleder meg veldig til å fortelle hva jeg driver med om dagen, men før jeg får lov til å fortelle alt sammen, trenger jeg deres hjelp.

Leiligheten min ble solgt på Sagene til en fantastisk pris, og jeg har shoppet meg ny leilighet. Den jeg la inn bud på hadde jeg faktisk ikke lyst på siden det er oppussing som må til, og jeg har virkelig ikke tålmodighet til sånt, men siden jeg sier ja til alt om dagen la jeg inn bud, og jeg fikk den under takst. Yay og nay!

Jeg har booket et fantastisk team som skal hjelpe meg å pusse opp, men før vi begynner å pusse opp sitter jeg her og planlegger mitt nye liv på budsjett. Interiør trenger da ikke koste så mye for at det skal være med i interiørbildet.

FotorCreated

Enter går jeg for hvit eller grønt marmor-bord i stuen, men skal jeg kjøre rundt eller firkantet? Det runde bordet finner du HER og det grønne firkantet finner du i to størrelse,r liten HER. og stort HER

Jeg har sykt lyst å lage den ene siden i leiligheten om til en liten cocktail lounge, hvor det feminine møter det maskuline. Her kan man kose oss med drinker før man drar ut på balkongen i 18 etasje og nyter at kveldssolen går ned #høydeskrekk

Er det noe som er kule enn sofa i velour? Jeg har virkelig falt for denne HER.

FotorCreated

Teppe HER

FotorCreated

Bak sofaen tenker jeg kanskje å kjøre på med tapet, det er sykt fett, og når jeg blir lei kan jeg bare bytte ut.

Tapet blå HER. Grå HER

Jeg gleder, og kanskje gruer meg litt til å ta dere med på denne reisen.

Skriv en kommentar