Ned i vekt meny (Avocado burger )

unnamed-108

God helg dere.

I går dro jeg innom for å se den første episoden av bloggerene som kommer på mandag. Helt ærlig så har jeg aldri sett en episode av bloggerne, bare sett litt klipp her og der, men jeg er mektig overrasket på hvor bra det er filmet, klippet og castet.

De fleste vet at Anne Brith og jeg er kompise, og det er så utrolig deilige å se at hun kommer freem på den måte vi kompiser kjenner henne. Det er mange som dømmer henne i forhold til at man bare ser en liten brøkdel gjennom tekst og bilder på SOME.

Gjennom bloggerene denne sesongen blir dere kjent med den ekte Anne Brith, den morsome, uhøytidlige og gavemilde dama (grandma) hun er. Dette blir en gøy sesong tror jeg. Kunne ønske jeg hadde tv nå faktisk, men jeg får se det på nettet heller. Jeg er forbanna stolt av deg mor ♥

unnamed-107

Uansett bloggert her og bloggert der, denne helgen skal jeg kose meg. Jeg vet ikke hva jeg skal. Har ingen planer, men kjenner jeg trenger litt Espen tid, hva enn det bety, finner helt sikkert ut av det i løpet av helgen.

La meg presentere årets første, og beste beste ned i vekt burger på bloggerten for dere.

untitled shoot-001-2-2

Hvitløksburger /m søtpotetmos og avocado som brød.

En avocado.

En søtpotet.

Tomater

En pakke med karbonadedeig

To fedd med hvitløk

untitled shoot-003-2-2

Slik gjør du:

Jeg la avocadoen i en kakeform slik at den ble lett å få rund, men du kan helt sikker bruke noe annent også. Du skal bare ha en veldig moden avocado, knuse den og få den rund som et brød. Etterpå legger du over tomater, burgeren (du kan bruke bare søtpotet om du er veggis. Etterpå legger du over den andre avocadoen på toppen.

Denne må spises med kniv og gaffel. Denne burgeren kan bli litt grisete å holde i hånden. Ha ha.

Søtpotetmosen kutter du opp i runde biter (sompåbildet) kokes i 6-8 min. Knus den med gaffel eller stavmikser. Føler du for å upgrade smaken litt, sleng over litt krydder og lett kikkoman.

untitled shoot-004-2-2untitled shoot-005-2-2untitled shoot-007-2untitled shoot-008-2untitled shoot-009

Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton- Del gjerne om du vil det. Ha en magisk ettermiddag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Camilla Siggestrøm

    Hei Espen! 🙂 Digger bloggen din du er så motiverende, og lager så mye som er utrolig digg. prøvde ut den avokado-burgeren din her om dagen, den var himmelsk god. Fortsett å legg ut masse digg og sunn, mat det motiverer til å lage mat og treningstipsene dine har fått meg til å trene igjen. Følger også bloggen til venninnen din Anne Brith, Hun er en utrolig bra person akkurat som du. Dere er så jordnære bloggere, digger dere. Anne Brith er heldig som har en så god venn som deg. Ønsker deg en fin dag. Klem fra Camilla <3