Reiser verden rundt med kjæresten

sponsettur
unnamed-102

Heia dere og glad v-day ♥

Det er noe veldig fint med denne kjærlighetsdagen om man er to mennesker som virkelig bryr seg om hverandre. Litt kleint er det også, men kjærlighet skal være litt kleint, det er det som gjør det spennende. Jeg kunne ønske jeg fant samme kjemi med en kjæreste som jeg har med vennene mine. Hadde jeg funnet det ville jeg reist verden rundt med kjæresten lett liksom. Tenk for en crasy tur det hadde blitt.

unnamed-103

Lene og jeg reise til ekstremt mye sammen, tenk om vi var kjæreste a? Nei, æsj! Det blir litt for bror og søster feeling ass. Men tenk å reise til samme destinasjon som vi gjorde i januar bare at dere er kjærester på tur? Wow, sier jeg bare.

Norwegian flyr jo direkte til Puerto Rico. Et fly og mange deilige «gratis» drinker etterpå så sitter dere på en øde strand i karibien og kliner. Det må være den perfekte valentinesday daten ♥

Jeg gleder meg sykt til neste tur Lene og jeg skal på.

unnamed-105

Sko: Nike. Bukse: Jack & Jones. T-skjorte: Jack & Jones. Hatt: Zara. Briller: Prada. Jakke: BLK DNM

unnamed-104

Ny dette dagen med kjæresten, daten eller one night stand ditt. Jeg skal gå å drepe den single kroppen min på trening. Bye Felicia!

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *