#Lene30

FotorCreated

Glitter, glam og The great Gatspy var på menyen når vi feiret Lene sin 30 årsdag i går. Stemningsrapport på snapchat og instagram sier at denne festen går mulig inn under årest beste temafest. Jeg er så glad for at jeg har dette kvinne mennesket i livet mitt. For en skapning.

Du vet den følelsen når du bare har lyst på noe snaks, men istedenfor så lager du en ny ned i vekt oppskrift hvor du blir både mett og mister lysten på godisen, vel folkens. Jeg skal dele denne snart med dere. Masse proteiner, deilig fett og billig for lommeboken.

Nå stikker jeg på trening, ses om litt a.

FotorCreated

Mens vi venter på bildene fra fotografen kan dere se festen på både snapchat og instagram videos @espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *