Hva skjedde tirsdag 07.02.2017?

untitled shoot-002

Hei dere.

Oslo runway i dag. Det er vel nesten bare Moods of Norway jeg pleier å ha som et must see hver eneste sesong. Ikke bare digger jeg guttakrutt bak merket, men de lager perfekte klær for mine klienter. Jeg tok med meg kamera teamet mitt på skulderene slik at jeg kan vise og fortelle hvorfor jeg reiser på slike eventer som jeg til tider hater!

Jeg kan med hånden på hjerte anbefale Moods of Norway denne sesongen. Topp stemning fra catwalken til lommeboken.

untitled shoot-001-2

Men hva skjedde i går dere? Etter søndagens visninger var jeg faktisk med på alle budrundene både mandag og tirsdagen, men den siste leiligheten var jeg ikke 100% sikker på.

Derfor droppet jeg å legge inn bud på den. 20 minutter over tolv kom første bud inn, det var da 200K under takst, og jeg tenkte. Okay….

Hva om jeg legger inn bud her, får den under taks? Da kan jeg pusse opp og gjøre den kjempe fin. Ja, det er smart. Jeg kjørte på…….

untitled shoot-003-2

Plutselig fikk jeg meldigen at leiligheten var min. Jeg bare, what? Ok, kult hadde godt, sa jeg til megleren.

Faen! Der gikk det opp for meg. Leiligheten må jo pusses opp, den er rett og slett dritt stygg. Hovedgrunnen til at jeg la inn bud var balkongen med utsikt over hele Oslo. Jeg får bo der ute i sommer jeg da, ha ha.

untitled shoot-004

Så kom det beste svaret fra megleren.

Venter du til i morgen kan OBOS kunden ta leiligheten fra deg til den prisen du har lagt inn, men leiligheten er din i dag om du legger inn det totalt prisen, da er den din, hva tenker du?

Kjære meglere, skerpings!

Om noen fra OBOS vil ha leiligheten, da betaler de en sum for å komme først i rekken etter jeg har lagt inn budet mitt. Nå må dere slutte å leke penge-psykologer .Blir så flau… Dette er en av grunnene til at meglere har et veldig dårlig rykte.

Ps: 

Jeg fikk leiligheten til under takst. Så nå står jeg her da med mitt lille pusse opp prosjekt. Noen som er flinke med oppussing? Jeg kan ingenting!

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hva mener du egentlig med de to siste avsnittene? Jeg skjønte det ikke helt.

  Grattis med ny leilighet !!

  PS, det er ikke meglerene som lager budreglene i OBOS, bare sånn til info

  1. Espen Hilton

   Hei 😀

   Det jeg mente var.

   jeg er ikke OBOS kunde, de som solgte er OBOS kunde. Det sto en på listen til å kjøpe denne leiligheten og han var OBOS kunde, megleren sa da: Om jeg gir full pris på hva selgerene ønsket, fikk jeg leiligheten.

   Så det jeg mener er.

   Oboskunden hadde hatt rett på denne leiligheten uansett. Megler kan ikke si, gi mer penger da får du leiligheten. Det er jo derfor folk er OBOS kunder for å få første retten.

   Håper du skjønte det litt bedre der 😀

 2. Det er nok forkjøpsrett for OBOS medlemmer. De har rett til å tre inn i kontrakten for den prisen du har bydd for leiligheten. Det megler sikkert mener er at om du legger inn et litt høyere bud enn det du gjorde, så kan du «skremme» bort OBOS medlemmer som eventuelt vil ta leiligheten på forkjøp. De synes det blir for dyrt=leiligheten blir din 🙂 Ikke noe lureri, bare et råd fra megler slik at du ikke skal risikere å miste leiligheten.

  1. Espen Hilton

   Da hadde jeg ikke skrevet det jeg skrev om det var casen!!!

   Jeg kan jo OBOS reglene Roger;)

 3. Solgt på Sagene, hva skjedde med Løren?

  1. Espen Hilton

   Løren er 2 årsiden. Gone like a butterfly

 4. Kjersti

  Jørn som driver osloliving blogger er jo flink til å se løsninger i vårt fall

  1. Kjersti

   I hvert fall skulle det stå. Har ikke brukt han selv, men har flere venner som har