Signert ny TV-kontrakt!

Sponsettur

unnamed-99

Aloha, aloha fine lørdahhh..

Første signeringen er unna gjort og det føles for første gang veldig bra å ha takket ja til et nytt tv-program, herregud dette blir gøy. Jeg kan ikke fortelle mer nå fordi da river de sikkert hele kontrakten, og jeg blir sittende på gata å sutre.

Helgen min blir å gå til jobbing, skriving, trening og gå på vinsinger. Tenk at jeg har solgt leiligheten min på Sagene, solgt, bye bye! Den er ikke min lenger.

Jeg la min lille fine leilghet ut til salg, og om jeg ville flyttet hjem til Vennesla, hadde jeg faktisk fått en villa for prisene folk gir i Oslo, men det skal jeg jo ikke. Jeg vet ikke hvor jeg skal videre, jeg vet igrunnen ingenting. Er ikke det litt yolo folkens? Farvel leilighet, hello usikkerhet og life?

Jeg elsker 2017 og hvertfall når man får nyte slike solnedganger i karibien midt i januar sammen med fine venner.

unnamed-100

El-Block går inn i min reisebok som en must stay at hotel. God mat, nydelige drinker, en rooftop utsikt til å dø etter, og det beste for min del er menneskene som jobber der.

Det er faktisk viktigere enn hvordan det ser ut. Alt handler om å bli tatt godt vare på.

Gleder meg allerede til neste besøk «hjemme» på El-block hotellet mitt.

unnamed-67unnamed-71unnamed-69unnamed-70unnamed-72

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton. Nå er det trening på denne gutten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så spennende, Espen. Lykke til! Håper dette blir mye moro for deg og ikke bare stress. ☺ Bolig er dyrt i Oslo, både kjøp og leie, men du har vel tak over hodet uansett? ☺

  2. Sara Katrin

    Flytte til Ålesund du da. Favorittbyen din..min ogsåMy hoooome♡♡