Weekend with my healthy chocolate!

unnamed-62

Glad weekend sexy mennesker.

Denne helgen har jeg igrunnen satt av til bare trening og jobb, men så er alle vennene mine blitt single og gale og telefonen min ringer i ett sett, så hva gjør man da? Jo, man slå av telefonen og lar de være sluts alene på byen. LOL!

Uansett, et lite weekend tips til alle dere som er like sjokolade gale som meg. Sånn serr, jeg er sjoko-freak, men har funnet noen deilige alternativer som er bedre enn produktene som er fullstappet med sukker. Dere kjenner nok til ProPud nå, denne fås på daglivare butikken til en alt for høy pris, mitt tips er å dra til Sverige og kjøpe den til halveprisen.

unnamed-63

Men sjokoladen Nutramino er uten sukker og så sykt digg. Denne koster 35 kroner om jeg husker riktig. Jeg fant den på Narvesen i går. Der fikk man to for 30 kroner, tror ikke de helt vet hvor populær denne sjokoladen er jeg, menn helt ok for meg. 21o kroner i sjokolade på Narvesen, check 

unnamed-64

Men`s health kjøper jeg hver eneste gang jeg er på reiser og planlegger å lese det på flyet til destinasjonen. Dette bladet kjøpte jeg i oktober 2016, og har enda ikke lest, hva skjer med det igrunnen? Bortkastet penger, eller er det en påmindelse om at jeg er veldig flink til å ta vare på reiseblader? Fint cover da!

unnamed-66

Ha en nydelig fredag så lenge, nå skal Espania på møte, men vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kunne virkelig tenkt meg å lest artikkelen i det bladet om 4 ways to beat diabetes. Har selv diabetes t1 skjønner du 😉