Delhis vakreste hender

unnamed-40

Heia lovers!

Ingenting er som en deilig mandag, rett i ryggen, ned med masse kaffe og klar for avspark. Denne uken blir så bra. Jeg har et par spennende møter i vente, så skal jeg ut på kafe og sitte å jobbe med bok, fordrag og se på alle de deilige mennesken som finnes i denne byen.

unnamed-38

Jeg kjenner virkelig savnet etter karibien, fire dager er ikke nok, og hvertfall ikke om jeg skal kalle det for rehab ferie. Mia og jeg så den fantastiske mini serien på NRK i går: Delhis vakreste hender. Har dere sett den? Om ikke, er det et must see.

Vi er begge veldig glade i hva India og hva landet har å tilby. Alt fra kultur, menneskene og maten. Denne serien vil få deg til å tenke, skal vi bare pakke kofferten og begynne på en reise ut i verden? Skal vi bare kjenne at vi lever litt? Er det ikke nå vi burde dra? Vi er single, og har bare oss selv å tenke på. Skal vi dra Mia?

Så hva gjør vi? Ill keep you posted!

unnamed-41unnamed-42unnamed-39unnamed-43

Vi ses på instagram og snapchat @EspenHilton enn så lenge.

LoVe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *