Jeg elsker å se bra ut naken. Thats it!

unnamed-58

Sko: Zara. Chinos: Ralph Lauren. Skjorte: Oscar Woodington (spons)

Glad søndag dere.

Håper livet smiler og at dere er klare for årets første Q&A på bloggerten. Jeg får ekstremt mye spørsål på snapchat, og det er ikke altid like lett å svare alle sammen så da prøver jeg å gjøre det lettere her i dag. Jeg burde igrunnen lage et innlegg om gårsdagen opplevelser og happenings, men lets stick to the Q&A.

unnamed-55

Hvor ofte trener du, og hvorfor? Jeg trener syv ganger i uken, noen ganger trener jeg opp mot to ganger om dagen. Jeg elsker å se bra ut naken og digger å holde kroppen i gir. Thats it!

Spiser du noen gang godteri eller annen usunn mat, det ser ikke sånn ut på dine some-kanaler?

Spiser ikke godteri, har du sett hva det inneholder? Jeg spiser usunn mat hver søndag med kompisen min Mia. Da har vi begge spise dag og koser oss med både mat og dårlige historier fra lørdagen, om vi husker noe fra kvelden før da.

Blir du aldri flau av deg selv?

Nei, hvorfor skulle jeg det?

Hva får deg til å legge bort mobilen å glemme snapchat og andre SOME?

Søvn og en bra date.

Hva er det rareste du har fått tilsendt på SOME?

Det var ei jente som koste seg med en dildo, det var ganske tashy å sende igrunnen!

Hvem elsker du mest og hvorfor?

Meg selv, fordi jeg er drivkraften i mitt egent liv og den mest morsomste jeg vet om. 

Kan du gi meg ditt beste tips til å få med noen hjem fra byen? 

Spander hele kvelden, skal ikke mer til igrunnen. Men onenight stands er veldig harry. Spør heller om telefon nummeret og ring personen dagen ettepå, da viser du selvtillit, og da skal jeg love deg det blir noe på deg. Woop woop!

Jeg er 52 år og singel og liker yngre menn.. hvordan anbefaler du at jeg skal kle meg for å få napp?

Kle deg gjerne ned i alder. Klær er en del av selvtilliten og utstrålingen din. Napp? Vi selger ikke sex gjennom klær folkens. Kle deg selvsikker og la personen jobbe for å få deg, ikke omvendt!

Er pettee pilgaard homo? Hva slags spørsmål er igrunnen det å stille meg? Er du homo? Er det en ting jeg hater så er det spørsmål om er du ditt eller datt. Who cares hva eller hvem du er? Slutt å definer mennesker basert på legning sier nå jeg. Og spør Petter selv, ikke meg!

Hva er en perfekt dag for deg? 

Det er vin, sol, kjærlighet, pepsi max og 20 minutter helt alene på en strand. La meg forklare litt her: En perfekt dag handler om alene tid, tid sammen med en du er tilltrukket av, og masse vin sammen med bestekompisen min Mia. You feel me? Og selvsagt må du ha pepsi max til dagen etterpå.

Har du adhd? Det skal du faen mæ ikke se bort fra. Alle tror det, og i det siste har jeg begynt å tro det selv. Men definisjonen av adhd skal man ikke se på som noe negativt. Om jeg har adhd vil jeg si det er en bonus i livet mitt. Uten energien min hadde jeg vært sykt kjedelig, og jeg hadde aldri klar de målene jeg har nådd pr i dag. 

Det virker som at du så lett klarer alle mål du setter deg. Jeg klarer aldri og nå målene mine. Noen tips?

Skaff deg adhd! Neida. Jeg klarer alle fordi jeg er fokusert på akkurat de tingene. Men forskjellen fra meg og mange andre kan være at jeg bare har meg selv å tenke på. Mitt beste tips er å skrive de ned, og henge de på veggen slik at du ser de hver eneste dag.

Hva skjer i 2017 for deg og målene du alltid setter deg?

Det er så sykt mye, men det jeg kan si er at jeg kommer tilbake på tv-skjermen i 2017. Denne gangen kommer jeg alene, og kommer til å vise en helt ny side av meg selv. Jeg er sykt spent på dette. Alle målene for 2017 er nådd allerede.

Har du kjæreste? Du snakker veldig lite om akkurat det!?

Jeg er singel, men kjærlighetslivet mitt er veldig privat fordi jeg dater bare kongelige, næææda!

 

unnamed-56unnamed-57

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. ADHD handler ikke bare om å være hyperaktive. Jeg har det selv, men kutta ut medisinen. Men skjønner folk spør deg, du har jo sinnsykt mye energi! Så positiv og god energi av deg 🙂

  2. Digger, digger, digger deg! Du er bare tidenes fyr! Tenk å ha så god selvtillit. Det er bare så inspirerende. Håper jeg kommer dit en dag. Det er målet hver dag!

  3. Åhh, så morsomt å lese at du kommer tilbake på tv-skjermen! Gleder meg masse! 🙂