Lets get undressed on the beach!

AD
unnamed-18

God morgen/ ettermiddag dere

Noe av det beste Vieques har å tilby er de vakre strendene. Brede bukter, små bortgjemte bukter, hvite sandstrender, svarte sandstrender. På denne fantastiske øya Vieques er det mange ensomme og vakre strender som venter på deg. Uansett hva du har lyst på vil du finne en strand som passer for deg.

Du kan dykke, snorkle eller bare ligge på stranden og dytte en deilig vannmelon ned i kjeften mens du tanner.#livet

unnamed-14

Vi stopper ved strand 8 i går. Det finner opp mot 28 strender her om jeg husker det helt riktig, og hvor deilig er det ikke å ha slike strender helt alene med en øl i hånden, musikk på ørene. Jeg liker hvertfall det, da slipper jeg å høre på Lene som skriker om å ta bilder hele tiden. ESPEN, BILDE TID!  Jeg bare: FUCK OFF!

Uansett så må dette må være den beste turen ever når det kommer til å sortere tanker og rot.

unnamed-15

Strand tips:

Playita på Puerto Ferro Bay Nice:

Bortgjemt strand ved siden av Tres Palmitas. Bra strand og fantstisk om du liker snorkling.

Bahía Tapon:

Denne bukten er ikke engang tilgjengelig med båt. Inngangen til bukta er svært grunt. Det er en fin rev rett ved inngangen. Du får tilgang her gjennom en sti som starter fra veien som igjen fører til Caracas Beach, rett ved krysset med Tres Palmitas veien. Du kan også komme dit med kajakk fra Caracas.

Balneario Sun Bay:

Sun Bay Beach har blitt tildelt Blått Flagg-status første gang i desember 2012. Dette er den mest spektakulære bukten du noensinne vil se. Flott for bading.

Navio:

Liten Vieques strand er tilbaketrukket. Du må få til Media Luna stranden først, og derfra til Navio strand. Denne er perfekt om du liker å surfe.

unnamed-19unnamed-20unnamed-22

Bye felicia!

unnamed-17

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *