La meg fortelle deg en historie!

annonse
untitled shoot-005-5

Jeg har faktisk fått en super melding til alle dere som er litt som meg.

Jeg elsker både å lese og skrive bøker, men mitt største problem er til tider min dysleksi. Jeg leser, stokker litt om på bokstavene her og der, og noen ganger kan jeg hoppe så mye at jeg ikke helt skjønner hvordan de i boken klarte å drepe han ene skurken.

Favoritt er krim sjanger, og det beste må jo være påskekrim boka. Jeg tror ikke helt det handler så mye om boken, men følelsen og rutinene i påsken. Du har boken, et glass med rødvin, solen rett på hytte veggen, det er luksus og relax for kropp og sinn.

untitled shoot-003-5

Men det er ikke påske enda så hva med å bruke sengen i disse triste dagene ute? Lukken øynene og høre på boken mens jeg blir enda mer avslappet. 

I går etter jobb la jeg meg i sengen, og satt på lydbok fra Storytel, og skal gjøre det samme i kveld også. Sykt avslappende.

untitled shoot-006-9

Den første boken jeg plukket ut er The girl on the train. og når jeg er ferdig med den skal jeg ta fatt på Petter Stordalen sin selvbiografi -Min hemmelighet. For en mann.

Husk å last ned appen, den er gratis.

untitled shoot-002-2-3

Det geniale med storytel sine lydbøker er at du nå kan høre på dem til jobb, på tredemøllen eller på høytaler når du trener vekter, ta oppvasken eller høre på favoritt boken din i bilen på vei hjem fra jobben. Boken er alltid med deg og du kan drømme deg bort i historiene. Jeg elsker dette. 

untitled shoot-009-2-2

Jeg vil gjerne gi dere muligheten til å få samme opplevelse som meg med en gang, derfor kan DU få 30 dagers gratis abonoment av meg. Bare gå inn på denne siden Storytel.

Skjermbilde 2017-01-17 kl. 17.30.57

Jeg lover deg. Du blir hooked!

Ses på snap og instastorys @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Helt genial app! Bruker den hver dag!

  2. Kanskje en ska prøv d det ja. Slit jo sykt me dysleksi sjøl å d å les ei bok kain vær utrolig prøvende