Jeg elsker når du sier nei!

15086828_10157714188780517_605105741_n

God morgen dere.

Espen! Du får til alt du! Du har fått så mye suksess i livet. Du gikk for det du drømte om og fikk det faen mæ til! Dette hører jeg veldig ofte, men hva er suksess og hva ligger bak ordet suksess? Er det å bli sett, eller å jobbe ekstremt hardt? For det folk ser er bare coveret, ikke innholdet bak jobben, skjønner?

For meg er faktisk har fail og nederlag veien til suksess.

Jeg har fått flere NEI enn jeg har fått JA.  Jeg har fått flere teite blikk, enn hoder som nikker og har et smil rundt munnen. Men her er tingen min.

Jeg elsker når du/dem sier nei. Jeg digger når folk gir meg dumme blikk som om mitt ønske eller drøm var det dummeste de noen gang hadde hørt. Når jeg har dratt på audition og fått nei, har jeg ofte tenk. Ok, da er det ikke min tur enda.

Et nei for meg, er et ja veldig snart!

Begynnelsen av min karriere fikk jeg ikke jobbe med klær, men jeg kunne være med å bygge opp butikken. Jeg tenkte fuck it!

Jeg skal vise dere jeg, og jeg overbeviste og ble den beste. Joda, jeg ble den beste. Jeg var ærlig med kundene mine. Var klærene stygge på, da fant jeg klær som faktisk løftet de opp og frontet kroppen dems på riktig måte.

Jeg måtte lære kundene mine at det handler ikke om trend, men om passform og din egen kropp. Ikke kroppen på hun redigerte modellen på veggen.

Veien gikk videre til Amerika og drømmen om å bli sett, og jeg ble sett, men kanskje ikke helt på storskjermen. Det går faktisk helt greit. USA gav meg forståelsen av å være selvstendig og kjøre mitt egent løp.

Etter USA hadde jeg et mål og det var Oslo, the big city boylife! Livet er ikke grønnere på den andre siden, men for meg som hadde store drømmer og mål, ble Oslo veien.

Jeg sluttet i motebransjen etter et par år i Oslo fordi jeg ikke passet inn i det miljøet, og kjente forsatt at jeg hadde en trang for å få min ultimate drøm oppfylt. Men hva var drømmen og hvor skulle jeg videre. Jeg valgte tv-bransjen, men jobben hadde jeg ikke.

Takk gud for google og bemanningsbyråer!

MTV Mastiff hadde en ledig jobb som resepsjonist, der var billetten min inn, den jobben skal jeg ha. Jeg sa til bemanningsbyrå, gi meg denne jobben og det blir den første og siste dere trenger å gi meg. Og det ble det- Jeg har bare jobbet med tv og bloggen siden.

Jeg har fått reist verden rundt, møtt mennesker som har blitt mine bestevenner, og jeg har skrevet meg ned i Norges historien som forfatter. Min blogg er Norges mest nominerte herreblogg, og den har også vunnet noen priser på veien.

Ikke så veldig kjedelig å være blogger om du spør meg!

Men om du trodde jeg var ferdig tar du helt feil. Jeg er klar for enda flere avslag, rare blikk og nei, dessverre Espen!

Jeg har satt meg tre mål i 2017. Det er nå 12 januar, og jeg har allerede klart to av målene. One to go!

Vil du blogge? Vil du bli sett på en eller annen måte, har du en drøm som er ekstremt unorsk og ingen skjønner deg, bra! Gå for drømmene dine, og husk et nei er ikke et nei hele tiden. Tenk når ordet ja kommer. Gled deg.

2017 ass.

Jeg digger deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Nyyyyyyydeglig innlegg Espen 🙂 Takk for at du er du og at du gjør det du gjør 🙂

  2. Ragnhild Bakke

    Ang snappen du sendte om «Æ» appen sø funker den. Står full sum ved kassen men blir trekt riktig på kontoen 🙂