Alt skjer på kjøkkenet!

untitled-shoot-006-6

Glad tirsdag glad-lakser!

De to siste dagene har vært litt rare for meg. Jeg har ikke fått sove på nettene fordi jeg har alt for mye å tenke på, naboene sloss i senga så veggene rister som om det var et vulkanutbrudd på Island. Det vil si at denne tirsdagen har jeg ikke bare forsovet meg til trening med Stian, men også til jobb og hundevakt for Levi. Livet er digg det, men lite søvn hjelper ingen!

Da er det godt at jeg skal bruke denne dagen på kjøkkenet sammen med Levi og ingen andre.

untitled-shoot-007-6

Jeg har en kunde som har bestilt oppskrifter som skal ut til det norske folk, det er fett! Kan ikke si så mye om den jobben enda, men jeg kan dele oppskriftene når de er ferdige da.

Jeg fikk også mye tilbakemelding på strikk-programmet mitt her om dagen. Jeg skal lage et innlegg til dere slik at det blir lettere å forstår hva jeg holder på med når jeg bruker disse. De gir en knall effekt på rumpestumpen.

untitled-shoot-002-4untitled-shoot-003untitled-shoot-002-3untitled-shoot-001-3

Levi ass. Ingen over, ingen under. For en hund!

untitled-shoot-003-2

Vi ses på snapchat eller Instagram @EspenHilton. Prøver å dele litt forskjellig på de some-plassene.

LoVe!

Skriv en kommentar