Slik får du middag i hele januar til halve prisen!

15356812_10157816852105517_41862406_n

God kveld dere.

I dag tenkte jeg vi kunne snakke litt om busjett, og hva man virkelig kan spare penger på i disse måndene mot sommeren.

De fleste vet at januar er månden hvor pengene flyr ut av lommeboken på både regninger, årsforsikringer skal betales og selvsagt er det litt klær som skal inn i garderoben fordi det er super-salg i butikkene. Vi må heller ikke glemme at januar er måneden hvor hele familien skal ha seg et treningskort på Sats.

Skjønner dere nå hvor dyrt det er å leve i januar?

Hva om vi dropper å dra på klessalget, og heller drar på matsalget på Rema 1000 eller Kiwi?

Joda, det er noe av det beste med begynnelsen av januar. Det er så mye mat som er satt ned 50% fordi det er, eller går ut på dato om noen dager fordi det har vært jul og ferie. Det er som om Norge har blitt Sverige, og vi kan gå crasy selv om vi ikke bor i Halden.

I dag kjøpte jeg karbonadedeig, egg, avocado og tomater og betalte totalt 50 kroner.

Hva om en familie på fire stykker hadde handlet inn masse mat som går ut på datoen. De kommer hjem og porsjonerer maten inn i fryseposer. Du kan gjøre januar sykt billig om du bare tenker litt budsjett og har fryseposer liggende.

Hvem vil ikke ha kylling, karbonadedeig, grønnsaker eller frukt til halve prisen i disse trening månende hvor vi alle skal leve sunt? I do.

Just a tips of the day.

Stikker på trening jeg. (igjen)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *