Ned i vekt meny (Middag)

Godt nyttår alle sammen.

Jeg håper ikke alle stikker på trening denne måneden med tanke om et nytt og bedre liv på fire uker. Det får du ikke gjennom overtrening som de fleste gjør i januar.

Du skal ikke legge deg på diet, det du skal, er å gjøre en livsstilsendring og det tar tid, men om du ikke pusher deg for hardt fra begynnelsen kommer dette til å gå så forbanna lett.

Legg opp løpet med trening tre ganger i uken. To med styrke og en med kardio.

Husk, alt ligger i hodet ditt. Vil du ned noen kilo, slutte med sigaretten, gjøre nye og spennende ting. Så gjør som Nike sier- JUST DO IT!

I dag skal jeg hjelpe dere litt på vei. Dette er torsk med søtpotet og  asparges og bacon. Lett å lage. Billig for lommeboken.

Kan det bli bedre? Nei!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPPSKRIFT:

Søtpotet:

To mellomstore søtpoteter skrelles og kappes i terninger. Kokes i lettsaltet vann til myke i ca 15 minutter. Hell ut vannet og legg søtpotetne i en bolle. Tilsett 1 ss smør og salt og pepper. Bruk stavmikseren og få en luftig purre.  Så lett er det faktisk folkens.

Torsk:

Kjøp skinn og beinfrie torskefilet på ca 500 gram. Strø salt og pepper på begge sider og legg de i en ildfastform. Etterpå kan du drysse saften av en halv sitron over fiskestykkene. Sett ovenen i in på 175 grader i ca 15 minutter. Du ser fisken er ferdig da fiskestykket begynner å dele seg.

Asparges:

Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Legg aspagisene med hodet ned i vannet i ca et og et halvt minutt. Så tar du de opp og drysser over oliven olje og maldon salt.

Bacon:

Stek disse i en langpanne i ovenen. ca 5 minutter under grillen. Da blir de sprø og kansende gode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton. Fyr løs om du lurer på noe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. er du blitt singel ? :/ sjelden å se kjæresten din

    1. Espen Hilton

      ja, men det er en stund siden nå.