Beste tips for 2017: Skill deg ut fra folkemengden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere, da har vi bare en forbanna dag igjen av dette året.

For meg har 2016 ikke vært et veldig bra år, nesten på kanten som 2014 var, men  om noen timer er det slutt og jeg har aldri vært mer klar for 2017 enn nå.

Nå skal jeg ikke bare sitte å klage over året som har gått heller, for jeg har jo fått oppleve og utfordret meg selv på en helt ny måte og det er derfor jeg elsker å leve. Jeg har lært meg å elske ups and downs situasjonene. De kommer av en grunn så istedet for å analysere det for mye, tar jeg heller kontroll over det som skjer og går videre.

untitled-shoot-006-3

I 2016 fikk jeg gitt ut min første bok SELFIE -Fra mobberoffer – toppblogger. Boken fikk nytt opplag etter bare tre dager. Denne boken har gitt meg så utrolig mye, men mest og best av alt har den gitt håp for noen andre der ute.

untitled-shoot-022-2untitled-shoot-002-4

Uansett hva folk skal mene om deg og dine drømmer så la de snakke, det er dine drømmer og du kan faktisk ikke bli likt av alle.

Du er forfatteren i ditt eget liv og det er du bestemmer hvordan boken din skal ende, ikke de som sitter på sidelinjen og er livredde for å skille seg ut i mengden. Folkens- Skill dere ut og det fort som faen. Vi går for gold i 2017.  Dere har et liv. Vil du bruke det på hva andre mener om deg og dine valg eller vil du kjenne at du selv lever?

unnamed-2

Året 2016 var også da Se&Hør nominerte meg til årets blogger. Jeg ble helt satt ut av denne nominasjonen. Jeg vant ikke pokalen, men festen den vant jeg som vanlig. Dere som trodde jeg drakk alkohol på denne festen, svaret er nei! Man må ikke drikke for å ta plassen sin eller danse som en galning.

P7034053

Jeg har fått seks nominasjoner under Vixen blog awards for 2016. Det betyr at jeg er den mest nominerte herre-bloggeren i Norge.

Det er kanskje ikke så viktig for folk generelt, men det er drittfett synes jeg, så tusen takk for all stemme og oppmerksomhet. Jeg håper det blir en pris på meg, fordi det ønsker jeg meg noe sykt nå. Dere kan stemme helt frem til i morgen. Stem, stem, stem på meg ♥

  • Årets moteblogg 2016. Stem HER!
  • Årets trenings- og helseblogg. Stem HER!
  • Årets livsstilsblogg. Stem HER!
  • Årets stjerneskudd. Stem HER!
  • Årets blogger. Stem HER!
  • Årets sterke mening.Stem HER!
P4066828

2017 skal jeg jobbe med bok nummer to. Jeg skal sloss for mobbekampen og jeg skal få folk opp av den jævla sofaen. 2017 skal jeg forandre livet til ukjente mennesker. Jeg skal forsette å følge drømmene mine og gjøre det jeg elsker mest av alt. Jobbe, inspirere og gi faen i hva naboen mener.

P8190370P3055025P3055026 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC040608

Tusen takk 2016 og farvel!

Vi ses på snapchat og Instagram  @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Digger deg altså <3