Gi fingeren til alle som har fucka litt med hodet ditt.

14408930_10157421399640517_1339457277_n

Glad fredag dere.

De fleste menneskene som har gjort seg til en offentlig person får ofte hjelp fra pr-folk når det kommer til å gjøre intervjuer, men det har vist ikke jeg fått så mye av og det ser man veldig godt gjennom disse intervjuene jeg gjør, men så tenker jeg. Er ikke det igrunnen litt fint også? At det bare faller mye rart ut av kjeften uten å tenke så mye på det? Det blir hvertfall veldig ekte og små flaut for meg selv og det takler jeg fint.

Jeg gjorde et intervju med Dagsavisen ang boken min. Legger også med video, den kan dere se HER.

Fortell om boken!

– Jeg er ute med en bok. Årets viktigste bok fordi det er en selvhjelpsbok, men også en bildebok og en redigeringsbok og en gi faen-bok som du kan le av, grine av og sitte igjen med at du har lyst til å gi fingeren til alle som har fucka litt med hodet ditt.

Hvem er boken for?

– Jeg skriver for hele Norge, som lever i et kapittel av en jantelov og som ikke tør å presse seg ut. Jeg trenger at folk presser sine grenser og det er det boka handler om. Hvem hadde trodd at en gutt skulle gi ut Norges første selfiebok? Ingen, men jeg har gjort det. Det handler om å gi faen.

Det kommer nytt opplag. Er dette en suksess? Kommer det flere bøker?

– Jeg håper det kommer flere bøker. At det kommer nytt opplag er så vilt for meg det. Jeg har en bok nummer to klar. Ja, den er klar. Men jeg må bare får folk til å ville kjøpe den. Så jeg får lov til å skrive den. Det er også en selvhjelpsbok.

Hva gjør deg lykkelig?

– Å herregud. Det som gjør meg lykkelig, det er å hjelpe andre mennesker. Det er derfor jeg blogger, det er derfor jeg står opp om morgenen. Jeg har 10.000 mennesker på Snapchat og svarer dem alle.

Hvem var din barndomshelt?

– Oi. Herregud så flaut. Ok. Det er ikke en helt. Da skjønner du at du har issues i hodet. Men jeg lekte veldig mye med My Little Pony da jeg var liten. Men det er vel kanskje ikke en helt? He-Man var jo veldig tøft da, men jeg tror det var på grunn av at han hadde en veldig bra kropp. Wow. Leke med han vet du, i ung alder.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Jeg har veldig dårlig tid. Jeg skulle ønske jeg hadde god tid. Jeg skulle ønske jeg kunne bare sette meg ned og kjenne på følelsen av suksess.

Hva gjør du når du skeier ut?

– Oi, der kjenner jeg at jeg ble et veldig dårlig forbilde. Jeg kan faktisk ikke si det. Ok da. Når jeg skeier skikkelig ut, så kjøper jeg to flasker prosecco, så setter jeg meg ned hos kompisen min Mia, som alle på snapchaten min kjenner, for hun er crazy. Så sitter vi der og drikker fire flasker med prosecco og kjenner at livet er godt altså. Så går vi ut på random-fester med folk vi ikke kjenner. Bare hvordan er livet? Det var ikke så ille da.

Hva er du villig til å gå i demonstrasjonstog mot?

– Mobbing. Jeg er villig til å kjempe stort mot mobbing. Jeg føler jeg kjemper for så mye. Jeg går gjerne mot mobbing og voldtekt.

Er det noe du angrer på?

– Det er et vanskelig spørsmål. Da jeg bodde i USA så fike jeg tilbud om å være med på audition. Jeg angrer den dag i dag på at jeg ikke gjorde det. Han sa at «du er så utrolig morsom». Ja. «Har du lyst til å komme på audition i morgen»? Jeg bare nei. Det hadde jeg ikke lyst til. Også er det jo noen du har ligget med du ikke trenger å tenke på. Det angrer jeg også på.

Hvem ville du helst stått fast i heisen med?

– Jeg har en person her. Det er Jan-Ove Sjøholt. Han er blitt et veldig forbilde for meg. Han er mentaltrener. I heisen med han hadde jeg vært veldig rolig.

Jeg håper dere får en fantastisk fredag. Nå må jeg løpe på trening, så hjem for å pakke til en morsom fredagstur med 20 andre bloggere, den turen kan dere få med dere på snapchaten min @EspenHilton.

Legg gjerne inn en stemme på bloggen min HER om du føler jeg fortjener en stemme.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Vinnes

  Ønsker deg en super helg Espen

 2. Jeg er typen som følger utallige blogger, men kommentert skjelden. I min verden er det to blogger som skiller seg ut: din og cbe, kvalitet, ydmyket og motivasjon er stikkord som omfavner dere begge. Omsorg vil jeg også nevne. Som du er inne på er dette å hjelpe andre, demonstrere mot mobbing og det at nettopp du er blitt den du er det unike ved din blogg. Det som nå gjør at jeg velger å kommenter din blogg er at jeg vet du fronter ett vennskap med Anne Brith ett eller annet. Jeg opplever at hennes to nylige innlegg om ar vi ikke må fostre tapere og at vi som ikke stemme Høyre men den andre røkla syr puter under armene på barna våre osv… Hvordan forholder du deg til slikt? Ja, hverken du eller jeg skal måtte stå for det våre venner sier, men samtidig kjenner jeg at om det er for stor skille mellom meg og venners uttalelser vil det by på utfordringer for meg og mitt omdømme. Vi vil gjerne stå over for en interessekonflikt og jeg vil kjenne på at våre verdier osv vil komme på kollisjonskurs. I ditt tilfelle at det kan svekke omdømme ditt.

  Uansett: du gjør verden bedre med gode holdninger (ut fra mitt verdisyn). For i min verden finnes ikke tapere bare ulike menneske med ulike forutsetninger og bagasje. God natt.

 3. Hei. Jg har skrevet et dikt om temaet «Mobbing».
  Håper at du tar deg tid til å lese det og si ifra hva du synes:)

  Slutt å mobbe

  Hvis det er du
  Som isteden å jobbe
  Med forbedring av eget liv
  Og den fæle holdningen din
  Foretrekker å mobbe

  Hvis det er du
  Som sitter og morer seg
  av en uforklarlig grunn
  Når offeret ditt er på bunn
  Og er ufortjent lei seg

  Hvis det er du
  Som blir glad når en annen lider,
  Og føler seg verdiløs
  til tider helt sjanseløs
  Husk: Hver sak alltid har to sider 

  Hvis det er du
  som er ute etter trøbbel
  Har du tenkt på at din egen kropp
  Til slutt sier stopp, stopp, stopp
  Og blir syk fordi du mobber

  Hvis det er du
  Så vit: det er nemlig slik
  du ikke kommer til å leve evig
  Ondskapen din er for jævlig
  Og livet setter til slutt et prikk

  Før eller senere skal du betale
  For hver tåre som ble felt
  For hver smerte som ble utdelt
  La oss håpe du skal lære

  Slutt å mobbe før det er for sent

 4. Espen, hva syntes du om diktet:)?

  1. Espen Hilton

   fantastiskt 🙂