Jehovas vitner ringer på døren

untitled-shoot-008-3

God morgen alle sammen og glad lørdag fra Sagene.

Klokken 10:00 lørdagsmorgen og jehovas vitner ringer på døren. Som den åpne personen jeg er, lukker jeg ikke opp. Jeg setter meg tilbake i stolen, setter på høy musikk og later som ingenting. Jeg vet ikke hva det er, men ikke vil jeg såre dem med å si nei takk, eller ha en random small talk bare fordi de ønsker jeg skal bli et medlem i en tro.

Min tro handler om noe helt annent. Det handler ikke om religion, men om kjærlighet til alle mennesker, derfor blir det helt feil å stå å høre på noe som ikke passer inn i mitt liv og hva jeg står for så da lukket jeg ikke opp.

Men uansett dere. Det er så sykt gøy når dere sender bilder og feedback på boken min. Det er helt surrealistisk for meg, men jævla gøy. Dette er bare noen av bildene jeg har fått tilsendt og skulle gjerne delt alle, men jeg er tom for minne på macbooken min. Forsett å send. Jeg blir sååå glad.

Håper dere vil legge inn en stemme på Hilton HER som årest blogger. / Ingen jantelov hos Espen, full fokus på å vinne, men vinner jeg ikke, så vinner noen andre som fortjener den og det er også veldig fint.

befunky-collage

Vi ses på snapchat @EspenHilton enn så lenge.

Tusen takk for støtten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *