Den store SELFIE festen!

dsc08489-kopi-900x598

Glad fredag alle sammen.

På onsdag var den store boklanseringen for #selfie boken min. Dere kan kjøpe den HER!

Tenk at det kom så mange fine og fantastiske mennesker som støtter meg med dette bok-prosjektet. Venner fra god bygda mi Vennesla hadde tatt turen, mine blogg kollegaer stilte opp og alle var der for å feire meg. Det var en veldig rar og god følelse. En helt annen følelse enn da jeg gikk på skolen hvor ingen ville leke med Espen.

Tiden har virkelig forandret seg og jeg kunne ikke være mer lykkelig og bestemt på hvor veien går videre. Mitt mål er bare å inspirere  dere til å bli den beste utgaven av dere selv. Har ikke du troen på deg selv, da har ingen andre heller.

Bildene er tatt av fantastiske Joakim, men måtte også låne noen av kompisen min Voe.

Kompisen min Caroline kunne ikke komme siden hun pumper brysta som en gal om dagen, så da stjal jeg et bilde av henne også.

selfie3

Stort bildedryss fra boklanseringen kommer her.

Håper dere alle liker boken, Dette har gitt meg blod på tann.

dsc08499-kopi-900x599img_4628selfie_espen_hilton_1selfie_espen_hilton_2selfie_espen_hilton_3selfie_espen_hilton_4selfie_espen_hilton_7selfie_espen_hilton_8selfie_espen_hilton_9selfie_espen_hilton_11selfie_espen_hilton_12selfie_espen_hilton_14selfie_espen_hilton_15selfie_espen_hilton_16selfie_espen_hilton_17selfie_espen_hilton_19selfie_espen_hilton_20selfie_espen_hilton_22selfie_espen_hilton_23selfie_espen_hilton_24selfie_espen_hilton_25selfie_espen_hilton_26selfie_espen_hilton_27selfie_espen_hilton_28selfie_espen_hilton_29selfie_espen_hilton_30selfie_espen_hilton_31selfie_espen_hilton_32selfie_espen_hilton_33selfie_espen_hilton_35selfie_espen_hilton_36selfie_espen_hilton_37selfie_espen_hilton_38selfie_espen_hilton_39selfie_espen_hilton_40selfie_espen_hilton_41selfie_espen_hilton_42selfie_espen_hilton_44selfie_espen_hilton_45selfie_espen_hilton_46selfie_espen_hilton_47selfie_espen_hilton_48selfie_espen_hilton_50

Nå skal jeg kommer meg avgårde å plukke opp litt klær som jeg skal gi bort til fattighuset. Dette er noe jeg gjør hver eneste desember. Vi har alle råd til å bidra litt for andre mennesker. Enten om det bare er en sokk, jumper eller en stilongs.

Vi ses på snapchat @EspenHilton enn så lenge.

XX.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Var ikke kjæresten din der?

  1. Espen Hilton

   Jeg har ikke kjæreste

 2. For en herlig gjeng med venner du har, var sikkert en kanon fin kveld 🙂 Ikke rart en må klype seg litt i armen 😉

 3. Vet dette kanskje virker litt rart og spørre om når det er såpass lenge siden boken kom ut, men kjører på uansett. Vet du om et sted som selger boken din enda? For en veldig god vennine av meg har så utrolig lyst på boken din og har til og med lagt ut et «søker Selfie boken tilsalgs» på finn.no! Håper på svar selvom dette innlegget er et gammelt et 🙂 mvh Niclas

  1. Espen Hilton

   Heeei boken kommer snart inn igjen etter hva jeg har hørt fra forlaget mitt 😀 Jeg skal legge ut link i det den kommer 😀

 4. Tusen takk for svar Espen 😀