Kommer ut av mørket!

skjermbilde-2016-10-06-kl-00-44-38

Come out of the dark and join the light. Whatever your fear is, you can be alrigh.

Work all day and you cry all night
You ain’t loving life, you say your hands are tied
So, what do you love?
Sold your truth for a sleepless night
Times are hard and you will be alright
What do you love?

Dette er teksten som har gått i hodet mitt i noen dager nå, og den stopper ikke å snakke til meg. Det føles fint, bra og godt.

Jo mer jeg tenker og tenker over disse ordene, kommer målene jeg har satt meg i alle år tydelig frem, og jeg klarer jeg å se at de har alle blitt en realitet. Kanskje jeg trengte denne lille sosiale media pausen nå.

I dag er igrunnen den største dagen i livet mitt, og jeg skjønner det rett og slett ikke helt selv. Men i går møtte jeg en mann som gjorde noe med meg. Dette skal jeg dele med dere litt senere.

Uansett mine fine og trofaste lesere, IM BACK!

Håper dere har kjøpt eller kjøper boken HER For dere blir ikke å angre!

Og for dere som tror boken handler om bare å ta en bra selfie, da tar dere veldig feil. Dette er en historie om en ung gutt med en stor drøm, en drøm som ble tatt fra han i en liten alder. Handlingen er om gutten som mistet seg selv, selvhatet og tankene om å være ikke eksisterende i en verden hvor hans største mål var å bli sett.

Årest julegave, i think so!

Lots of love og som alltid. Vi see på snapchat @EspenHilton

Espen-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Gleder meg til boka kommer<3 å godt å se du er tilbake igjen, dine sprudlende snap får en til å smile når man egentlig ikke føler for det<3 humørspreder er du virkelig og setter så pris på å følge deg på snap med alle dine påfunn der<3 klem

 2. Så aktiv som du er på sosiale medier så er det fornuftig å ta seg en pause fra de iblant. 🙂 Har savnet dine snap’er som viser en som er i sprudlende humør og som ikke tar seg selv så høytidlig på morgenen. 🙂 Den største dagen i ditt liv? Større enn å få utgitt bok? Høres spennende ut. 🙂

  1. Espen Hilton

   Dette er lanseringen av boken, derfor er nok dette den største dagen 😀

   1. liv Hedemand

    <3 <3 <3

 3. Ingrid-Anne

  Jippi du har vært savnet <3 men skjønner at du tok deg en pause, det har du fortjent 🙂
  Kos deg masse i kveld.
  Og gleder meg til boka er i hylla mi 🙂

 4. Rikke Camilla

  GRATULERER med vel overstått lansering (mye tyder på at lanseringsfesten var en hit også..?) GØY!!
  Du bør absolutt være stolt av deg selv, Mister Hilton! 😀 Snapene dine er «mitt daglige brød»-vanskelig å klare seg uten- og jeg ler meg rammeskakk samtidig som jeg beundrer energinivået ditt: HERLIG! 😀 Boken din står herved på årets ønskeliste <3 Håper du får en fin dag 🙂

 5. liv Hedemand

  du e bare goe!!! klem