På hylla i Vennesla!

Glad fredag dere.

En ting jeg synes er ekstra stas i dag er at boken min har kommet ut i Vennesla. Plassen hvor jeg vokste opp. Jeg husker det som i går, drømmen om å skap noe, sette navnet mitt på noe, og at den nå er ankommet butikken i hjembygda mi. Det er så gøy, rart, fint og veldig spennende. min egen bok i en butikk i min egen bygd. Herreminhatt så stas.

Jeg håper jeg får lage flere bøker som kan være med på å inspirere og bli satt på hylla i Vennesla. Utenom Vennesla kommer også boken ut i 800 butikker i hele Norge, men ekstra stas er det at den finnes i butikken hjemme.

Jeg ser bare for meg de eldre snakker om dette på den lokale kafè sjappa, de bare:  -JAVEL, ISJE SANT, ØSSES!

untitled-shoot-004-3

Jeg får ofte høre at jeg er så morsom på snapchat og det er stas da. Disse er mine favoritter på snapchat. Jeg koser meg glugg i hjel hver gang jeg åpner snappene fra de. Har du noen du mener jeg bør følge så si fra.

@KateHudson – En ekte skuespiller/hippi dama som virkelig byr på seg selv. inspirerende og uhøytidelig.

@Chelseahandler – Rappkjeftet adhd programleder som ikke helt skjønner seg på snapchat, derfor er hun bare utrolig morsom og underholdene, litt irriterende til tider, men det overlever du.

@Khloekardashian – Utentvil den kuleste og mest fritalende av hele Kardashian familien.

untitled-shoot-003-3

Utenom snapchat eller gratisk pepsi reklame logo, må jeg bare anbefale denne fantastiske lunsjen. En lunsj som er super lett å lage hjemme. Denne kan du ta med fisk, kjøtt eller veggi, med andre ord så passer den til alle.

Dette trenger du:

Avocado. Gulrot. crispy salat. løk og rispapir. Min favoritt er å tilsette laks eller egg i denne. Dypp det i søt chilli saus. Sava så digg.

untitled-shoot-002-3

Vi ses på snapchat @EspenHilton. Nå er det trening, i kveld er det innflytningsfest hos Lene, og jeg kommer med en sykt kul gave til en person som har alt hun trenger.

Håper dere vil legge inn  en stemme på bloggen min HER. Da blir jeg lykkelig ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Elin Haugedal

    Boka skal i mitt hus te uga!!