Jeg skulle ikke tilbake hit!

espen-hilton

Glad onsdag dere.

Det er utrolig lenge siden jeg har tatt på meg et styling oppdrag for et brand, men noen ganger så føles det rett og da takker jeg selvsagt ja. Det som er veldig gøy med akkurat denne jobben er hvordan jeg fikk den. Gjennom snapchat min @EspenHilton.

Julie sendte meg tre video snaps og lurte på om jeg var ledig for oppdrag til å gjøre jule shooten for Branstad. Hvor morsomt og ekte er ikke det da? Sender en snap for å høre om jeg kunne tenke meg et oppdrag. Elsker den type kommunikasjon, goodbye e-mail, and hello snapchat forver.

14699760_10157519570935517_859141253_n

Jeg er nok litt over the top perfeksjonist når det kommer til disse jobbene fordi det handler ikke bare om at jeg skal være fornøyd, men også kunden som har booket meg til jobben, og dere som kommer inn i butikke skal både se og finne inspirasjon i klærene.

Jeg ønsker å formidle stemning gjennom blider og klær, det er tross alt julen det er snakk om, og ingen kødder med julen som barndoms kompisen min Ingvild alltid sier.

14686200_10157519571075517_136977236_n

Den viktigste delen når det kommer til denne type jobb er teamet man jobber med. Menneskene bak linsen, og gårsdagens oppdrag har vært et av de beste oppdragene jeg noen ganger har gjort, og jeg har gjort mange av disse gjennom årene, så dette var sykt gøy. Jeg har ikke en negativ ting å si om dette oppdraget, men nå er ikke jeg kjent for å være så negativ heller da, men dere skjønner hva jeg mener.

Alle var on the happy pill om jeg kan si det på den måten. Klærene var selvsagt satt sammen syk bra for det var min jobb, kudos til meg selv der. Modellene, Lavans og Fransisco er to av de beste i bransjen, ikke bare er de kule og avslappet gutter å jobbe sammen med, men når fotografen igrunnen bare trenger «one take» på modellene da vet man at de kan jobben sin. Love it.

Disse guttene vil jeg jobbe med igjen om jeg tar på meg flere styling jobber i fremtiden.

Nå skal jeg ut å hente mine kjære macbook air som har vært hos «doktoren» gleder meg til å få en frisk macbook igjen.  Vi ses litt senere.

Håper du vil legge inn en stemme på meg HER da. Jeg har sååååå lyst å vinne denne. Big 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *