Han ville at jeg skulle ta mitt eget liv

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»771936″][kc_column width=»12/12″ _id=»675838″][kc_column_text _id=»832333″]

God søndag dere.

Jeg orker ikke mer. Jeg klarer ikke mer. Jeg er ikke bra nok. Jeg passer ikke inn. Jeg kan ikke være klassens klovn lenger. Jeg er ikke tynn nok. Jeg er for tykk. Til slutt ble jeg borte.

Jeg var ikke meg lenger. Nå var det oss! Vi to som daglig hadde en kamp om hvem som skulle bestemme over livet.

Dette er min historie, min kamp om å bli kvitt min største fiende, mitt andre jeg. Min styggen på ryggen. Han som en gang ville at jeg skulle ta mitt egent liv.

I dag er boken min ute til forhåndsbestilling HER

unnamed-2

Boken har igrunnen ligger ute i over en uke, men har ikke turt å dele den før i dag, fordi jeg nesten ikke helt kan forstå at jeg har laget en bok.

Det jeg ønsker å formiddle med min første bok er at mobbere er ikke menneskene som skal ha makten over livet ditt. Du skal være deg på godt og vondt.

Tusen takk for støtten alle sammen, dette betyr mer enn hva dere aner. ♥ Håper dere vil dele denne med meg på sosiale medier med en tag @EspenHilton så jeg får takket dere personlig.

Boken er laget i hardcover fordi jeg synes det er dødskult med table book i stuen, kanskje vi ses i stuen deres? Hadde vært stas.

xx

Espen

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Da var boken bestilt gleder meg!!!
  Har lest bloggen din en god stund og har deg på snap, du er inspirerende, energirik og hærlig person..! Du kan snu en dårlig dag for meg til det positive med dine energirike snaper lykke til med salget Espen❤

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Trude. Betyr masse å høre <3

 2. Hei. Denne skal jeg bestille og lese. Da din historie mye er min historie. Klem.❤️❤️

  1. Espen Hilton

   <3<3 Tusen takk Gro

 3. Ville gjerne bestille denne boken, men hvorformå jeg oppgi fødfels og personnr?

  1. Espen Hilton

   Må du det? Merkelig. Tror ikke du må det. Bare hopp over det 😀

   1. Kommer ikke videre uten å fylle det ut. Sikkert fordi jeg valgte faktura??

   2. Espen Hilton

    Ahhha. Det kan være derfor ja! Fanken…..

   3. Jepp fanken.

   4. Espen Hilton

    Men de kommer i butikken også. Tror det er 13 eller 14 oktober 😀

 4. Kari Giil

  Du setter fokus på noe så viktig, at jeg vil takke deg på vegne av alle som sliter, unge som gamle. Presset i samfunnet i dag er så stort på å være perfekt, at det å stå rak i ryggen og si nok er nok, er tøft. Ikke alle klarer det. Du skal være stolt av deg selv, du er virkelig til inspirasjon. Takk, og lykke til videre. Mamma til 2 sterke barn med egne meninger om dette temaet. Klem Kari <3

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Kari. Betyr masse <3<3

   Håper barne dine liker boken

 5. Ann Beathe Schaanning

  ❤❤❤

 6. Therese

  Kan man få boken signert?

  1. Espen Hilton

   Ja, det må vi da kunne ordne på en eller annen måte <3

 7. Maria Sarheim

  Du har en helt egen og unik evne til å formidle , Espen! Tusen takk❤️Skal selvfølgelig bestille boka di! Gleder meg til å følge deg videre!
  Klem fra meg, Maria i Trondheim

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Maria for fine ord. Betyr masse <3

 8. Trine-Lise

  Da var boken bestilt, og jeg grugleder meg til å lese den. Håper dette er en bok som blir utsolgt, trykket opp igjen, og som havner under alle juletrær i år. Dette er et så viktig tema, det er et sårt tema. Har heldigvis ikke opplevd mobbing selv, men har en datter som ikke har hatt det så bra. Det går heldigvis bedre, og jeg håper bare at hun en gang i fremtiden blir like sterk og selvsikker som det du har blitt. Heier på deg herfra og til månen og tilbake igjen…. og det er langt det. <3

  Klem klem

  1. Espen Hilton

   Åååååå tuuuusen takk for hærlig ord Trine-Lise. Håper boken faller i smak hos alle som bestiller den nå eller kjøper den i butikken.

   Tenk om det hadde skjedd da? Herregud, tør ikke tenke tanken på det engang. Crasy 😀

 9. Ingrid-Anne

  Da har jeg bestilt 🙂 og jeg gleder meg masse til å lese 🙂
  Håper på en liten signatur fra favoritt forbildet mitt <3
  Klem fra meg

  1. Espen Hilton

   Åååå sååååå koselig. Tusen takk.

   Ja, det må vi da får til på en eller annen måte <3

 10. Christine

  Jeg synes det er så utrolig bra at du som når ut til så mange personer, skriver om hvordan ting kan bli bedre for en som ikke har det så bra med seg selv! Vi hører dessverre så alt for ofte i media om folk som ikke har klart å komme seg videre etter å ha blitt mobbet gjennom barndommen, så det at du formidler og viser at ting kan bli bedre er supert! Gleder meg masse til å lese boken din, for du inspirerer meg så utrolig mye, spesielt når det kommer til kosthold og trening (og nei, du skaper ikke kroppspress). Ja til flere nedivekt-menyer mener jeg!

  1. Espen Hilton

   Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Den satt seg godt i dag. Takk takk <3

   Ja til mange menyer. Klart det kommer flere. Gleder meg til å dele.

 11. Ååå, heier sånn på deg altså!! Du er virkelig en fantastisk person, og jeg blir virkelig aldri lei det sprudlende vesenet ditt. Takk for at du er den du er <3

 12. Da var boken bestilt. Gleder meg til å få den i posten og lese den. Har selv vært et mobbeoffer og du er en stor inspirasjon. <3 digger snappene dine og bloggen. Du har en fantastisk humoristisk sans og snappene dine får meg til å smile og le godt. <3 hadde vært koselig med en signert bok. 😀